آیت الله سید احمد خاتمی شامگاه جمعه در یادواره 58 شهید روستای ورین از توابع شهرستان محلات افزود: حاكمیت اسلامی ایران با مقاومت اسلامی دشمن را پشت مرزهای كشور متوقف كرده و امنیت، اقتدار و ثبات را تضمین كرده است.
وی گفت: سیاست های مقاومت اسلامی اسراییل غاصب را منزوی می كند و جهره پلید آن را به جهان نشان می دهد.
عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان كرد: ویژگی های اصلی برای منتظران واقعی حضرت ولی عصر(ع) وفاداری به دین، همراهی با فرهنگ ذلت ناپذیری و پیذوی هوشمندانهاز ولایت فقیه است.
آیت الله خاتمی در ارتباط با ویژگی وفاداری به دین افزود: دشمن در حال حاضر با استفاده ازگسترش فضای مجازی ، ماهواره و شبكه های اجتماعی مجازی مهمترین راه نفوذ در جوانان ما را پیدا كرده است و باید در این خصوص حساس بود.
وی اظهاركرد: یكی از ایده های اصلی استكبار جهانی خوار كردن و ذلت ملت است درحالیكه مردم هوشیار و همیشه در صحنه هرگز تسلیم سیاست های استكباری نمی شوند و با پیروی از ارزش های اسلامی و انقلابی و ولایت فقیه خیال خام دشمن را نقش برآب می كنند.
عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اقتدار و عظمت نظام جمهوری اسلام كه امروز به عنوان الگو برای جهان اسلام و قدرتی مطرح در برابر استكبار جهانی شده، مدیون رشادت و ایثارگری شهدای هشت سال دفاع مقدس است.
آیت الله خاتمی شهدا را ترسیم كننده راه اصلی انقلاب عنوان كرد و اظهار كرد: رمز پیروزی رزمندگان پیروی از مكتب عاشورا و ظلم ستیزی بود و همواره یاور ولایت فقیه بودند.
وی بیان كرد: نظام اسلامی ایران با تمام توان از مظلومان و مسلمین حمایت خواهد كرد و استكبار ستیزی مردم ایران فراموش شدنی نیست.
وی با بیان اینكه ملت بزرگ ایران پشت سر و حامی تیم مذاكره كننده هسته ای است گفت: در جریان مذاكرات نباید دچار افراط و تفریط شد و خصومت آمریكا و استكبار هرگز نباید از یادبرود.
یادواره 58شهید روستای ورین با حضور اقشار مختلف مردم شهرستان محلات، خانواده معظم شهدا ومسوولان محلی در حسینیه گلزار شهدا روستای ورین برگزار شد .
روستای ورین در20كیلومتری شهر محلات قرار دارد و شهرستان محلات 330 شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی كرده است .ك/2
7277/6199/6013/
عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری:
حمایت از مقاومت اسلامی و ظلم ستیزی فلسفه نظام جمهوری اسلامی است
۷ شهریور ۱۳۹۴، ۰:۴۶
کد خبر:
81738411

خمین - ایرنا - عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری گفت: حمایت از مقاومت اسلامی ، ظلم ستیزی و دفاع از حقوق ملت تحت ستم، فلسفه و اساس نظام جمهوری اسلامی است.