علي اصغر زبردست روز چهارشنبه در شوراي گفت و گوي دولت با بخش خصوصي افزود:تنها پنج درصد صنايع استان را صنايع بزرگ تشكيل مي دهند.
وي اظهار داشت:درآمد توليد در استان همدان افزايش چنداني نداشته است در حاليكه ماليات افزايش چشمگيري داشته و همين امر نيز مي تواند موجب فشار بر سرمايه گذاران شده و انگيزه فعاليت آنها را از بين ببرد.
وي ادامه داد:بخش خصوصي در زمينه پيگيري و رفع مشكلات تنها بوده و اميد است با اختياراتي كه به استانداري ها واگذارشده است بخش دولتي نيز براي رفع اين مشكلات با قوت بيشتري وارد شود.
زبردست ادامه داد:بخش خصوصي مخالف افزايش وابستگي دولت به درآمدهاي عمومي و كاهش درآمدهاي نفتي نيست.
زبردست با اشاره بر اولويت خريد محصولات توليدي استان توسط دستگاه هاي اجرايي بيان كرد: وقتي در استان همدان كالاهاي با كيفيت و منطبق بر استاندارد توليد ميشود نبايد دستگاهها وسايل مورد نياز خود را از واحد هاي توليدي خارج از استان تهيه كنند.
رييس اتاق بازرگاني همدان ادامه داد:اولويت واگذاري طرح هاي عمراني نيز بايد به پيمانكاران فعال داخل استان داده شود چرا كه هم اكنون800 شركت پيمانكاري و 200 شركت انبوه سازي در استان همدان فعال هستند كه قابليت هاي بسياري بالايي در اجراي طرح هاي بزرگ دارند.
وي تصريح كرد:اما متاسفانه طرح هاي عمراني استان به پيمانكاران ساير استانها واگذار ميشود وهم اكنون شهرداري همدان 85 درصد طرح هاي خود را به پيمانكاران غيربومي واگذاركرده است.
وي اظهار داشت:نحوه دريافت حق بيمه از بن كارگري و نحوه محاسبه حق بيمه مشاغل سخت و زيانآور از ابتداي سالجاري به يكي از مشكلات بخش خصوصي تبديل شده است چرا كه بن كارگري جزو حقوق نيست اما سازمان تامين اجتماعي اين مزايا را به عنوان حقوق در نظر مي گيرد و حق بيمه از اين بن ها نيز كسر مي شود.
اولين شوراي گفت و گوي دولت با فعالان بخش خصوصي همدان در سالجاري روز چهارشنبه با حضور استاندار،رييس اتاق بازرگاني و روساي دستگاه هاي اجرايي و فعالان بخش خصوصي همدان برگزار شد.
7530/1181
همدان-ايرنا-رييس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن استان همدان گفت:هم اكنون 95 درصد كارخانه هاي استان همدان با كمتر از 50 كارگر فعاليت مي كنند كه با توجه به اين مسئله بايد بيشتر به واحد هاي توليدي كوچك توجه كرد تا مشكلات موجود موجب تعطيلي آنها نشود.