۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۳:۵۱
کد خبر: 81616145
T T
۰ نفر
مجموع بودجه وزارت ورزش برابر 10 درصد اعتبارات مورد نياز است

اردبيل - ايرنا - معاون حقوقي، امور مجلس و هماهنگي امور استان هاي وزارت ورزش و جوانان مجموع اعتبارات اين وزارتخانه را برابر با تنها 10 درصد از اعتبارات مورد نياز براي تكميل پروژه هاي نيمه تمام حوزه ورزش در سطح كشور عنوان كرد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، اميررضا خادم چهارشنبه شب در نشستي با مسوولان ورزشي و نهادهاي غيردولتي فعال استان اردبيل در حوزه ورزش و جوانان گفت: هم اكنون سه هزار و 500 پروژه ورزشي نيمه تمام در سطح كشور وجود دارد كه با توجه به اعتبارات موجود امكان فعال سازي همه آنها نيست.

وي افزود: بودجه مورد نياز براي تكميل اين پروژه ها 80 هزار ميليارد ريال است در حالي كه بودجه وزارت ورزش و جوانان حدود هشت هزار ميليارد ريال مي باشد.

او بيان كرد: برخي پروژه هاي نيمه تمام و يا به اتمام رسيده نيز معارضيني دارند كه در مجموع منجر به محكوميت قضايي 40 هزار ميليارد ريالي اين وزارتخانه شده و براي حفظ مجموعه هاي موجود بايد اين مبلغ پرداخت شود.

خادم اضافه كرد: در اين شرايط اجراي پروژه هاي جديد منطقي نيست و شرايط اعتباري هم، چنين اجازه اي نمي دهد و يكي از راه هاي حفظ مجموعه هاي موجود نيز معاوضه و يا تهاتر مي تواند باشد.

وي به كمبود اعتبار فدراسيون هاي ورزشي در سطح كشور نيز اشاره كرد و گفت: فدراسيون ها ناچارند در كنار بودجه وزراتي، چند برابر آن را به روش هاي ديگر جذب كنند و از اين رو نمي توان از آنها انتظار داشت حمايت خاصي از هيات هاي ورزشي استان ها انجام دهند.

وي ادامه داد: برخي مشكلات حوزه ورزش و جوانان از جمله مشكلات هيات هاي ورزشي و كمبود اعتبارات يك اپيدمي در سطح كشور است؛ به دلايل مختلف پيمانه بودجه اي اندك مي باشد و با وجود همه حواشي و جذابيت ها از اين حيث جزو فقيرترين وزارتخانه ها هستيم.

معاون حقوقي، امور مجلس و هماهنگي امور استان هاي وزارت ورزش و جوانان تشريح كرد: يكي از طرح هاي در دست بررسي با توجه به شرايط موجود، راه اندازي آمايش رشته هاي ورزشي در استانهاست تا با بودجه حداقلي رشته هاي مختلف در استان هاي مستعد مورد توجه ويژه قرار بگيرد.

او عنوان كرد: در دنياي ورزشي امروز كمتر عنواني مانند هيات يا فدراسيون ورزشي مورد توجه قرار مي گيرد و در مقابل باشگاه ها از اين حيث جايگاه خاصي دارند.

خادم اظهار كرد: امروزه باشگاه ها وظيفه توسعه ورزش بانوان و آقايان را در يك فضاي رقابتي با درآمدزايي قابل توجه برعهده دارند و ما نيز بايد از اين الگو پيروي كنيم.

وي تصريح كرد: چندان خوش بين نيستم و نگراني هايي از قدرت مجموعه هاي دولتي در مواجه با بخش هاي خصوصي وجود دارد اما به هرحال اميدواريم برنامه ها عملي شود و بتوانيم خصوصي سازي واقعي را به عنوان يك الگو در جامعه مطرح كنيم.

معاون حقوقي، امور مجلس و هماهنگي امور استان هاي وزارت ورزش و جوانان افزود: در كشور تنها توقع از بخش خصوصي فقط هزينه كردن است و تحمل رشد آنها را نداريم اما بايد فرهنگ حضور سرمايه در ورزش و خصوصي سازي تقويت شود تا هيات هاي ورزشي درگير تامين مبالغ ناچيز نباشند.

او تاكيد كرد: بايد ساز و كاري فراهم شود تا تمركز زدايي صورت گيرد و هر چه باشگاهي از مركز كشور و حتي استان دورتر باشد، در رشته هاي متعدد ورزشي فعاليت داشته و به ورزش بانوان توجه كند بايد بتواند از حمايت هاي لازم از طرف دولت برخوردار باشد.

خادم با اشاره به فعاليت هاي انقلابي خيرين مدرسه ساز بر ايجاد فضايي براي حضور خيرين در حوزه ورزش نيز تاكيد كرد و گفت: متاسفانه هم اكنون فضا در حوزه ورزش فراهم نيست و راهكارهاي قانوني نيز براي ايجاد رغبت در بخش خصوصي وجود ندارد.

وي افزود: خيرين حتي اجازه مديريت مجموعه ها را ندارند اما با الگوبرداري از آموزش و پرورش بايد فضا را براي ورود خيرين فراهم كنيم و از جمله به سمت اداره هيات امنايي مجموعه هاي خيرساز گام برداريم.

معاون حقوقي، امور مجلس و هماهنگي امور استان هاي وزارت ورزش در ادامه بحث جوانان را يكي از موضوعات اصلي عنوان كرد كه هميشه فرعي انگاشته مي شود.

او بيان كرد: در بودجه عملياتي اين وزارتخانه در سال گذشته نيز در مجموع 70 ميليارد ريال اختصاص يافت كه با آن مي بايست همه انتظارات جوانان كشور را مديريت مي كرديم.

خادم گفت: در اين شرايط توجه به سازمان هاي غيردولتي فعال در حوزه جوانان و استفاده از ظرفيت آنها مي تواند در مواردي راهگشا باشد.

معاون حقوقي، امور مجلس و هماهنگي امور استان هاي وزارت ورزش و جوانان همچنين تاكيد كرد: استانداران با توجه به اشراف بر ساير دستگاه هاي مرتبط با حوزه جوانان، مي توانند در اين زمينه موثر بوده و از آنها بخواهند كار عملياتي انجام داده و گزارش هاي منطقي ارايه كنند.

/6016/8123**1565
۰ نفر