به گزارش ايرنا حميد ذكاء اسدي روز چهارشنبه در نشست كارگروه اجتماعي و فرهنگي استان با موضوع كودكان خياباني و فوريت هاي اجتماعي افزود: بهزيستي مي تواند محوريت كار و برنامه ريزي را در اين رابطه بر عهده بگيرد و اين كودكان را پس از جمع آوري به كار و اشتغال وا دارند.
وي گفت: حرفه آموزي به اين كودكان بسيار مهم است زيرا بعد از آن مي توانند جذب اجتماع شوند.
وي بيان كرد: ما در سطح علمي، مهندسي و فوق تخصصي افراد زيادي داريم اما در كار اجرايي وارد نيستند چون بيشتر به مباحث نظري پرداخته اند.
معاون استاندار كرمان گفت: ما نياز وافر به تكنسين داريم و اگر براي اين كودكان برنامه ريزي كاري در كنار پارامترهاي فرهنگي داشته باشيم مي توانيم كار را بهتر پيش ببريم.
وي افزود: اميدواريم با استفاده از منابع دولتي اين موارد را پيش ببريم و رسانه ها در راستاي آگاهي بخشيدن به مردم تلاش كنند و دست به كار عملي بزنيم.
ذكاء اسدي گفت: اگر خيران و مردم از پرداخت برخي هزينه هاي اجتماعي ناشي از اين كودكان كار خياباني پرهيز كنند، وقتي اين كودكان به انحراف افتادند بايد چندين برابر اين مبلغ را هزينه كنند تا با او برخورد شود.
وي اظهار كرد: آنچه ما را مورد تهديد قرار مي دهد نگراني از صداي موريانه هايي است كه ستون اجتماعي جامعه را مي خورد و هر لحظه بايد منتظر ريزش اين ستون باشيم.
وي گفت: آنچه ما را تهديد مي كند همين معضلات اجتماعي است و كودك خياباني وقتي از خانواده جدا مي شود و وطن او هم اينجا نباشد دلبستگي و وابستگي هاي آن قطع شده و آماده پذيرش دلبستگي هاي مادي و معنوي از بيرون است كه مي تواند اين دلبستگي ها مثبت يا منفي باشد.
معاون استاندار كرمان ادامه داد: ايجاد مشكلاتي در آب و حاشيه نشيني به دليل همين كودكان خياباني است.
وي گفت: ما در شناسايي، دستگيري و جمع آوري كودكان خياباني با همت دستگاه ها مشكل خاصي نداريم و بعد از آن برنامه اي براي آنها نيست و رها مي شوند.
ذكاء اسدي افزود: اگر به آنها فشار بياوريم در مرحله اول بصورت فردي و بعدها توسط افراد سودجو سازماندهي مي شوند و سازماندهي شدن آنها مشكلات بيشتري را ايجاد مي كنند.
7443/3028
كرمان - ايرنا - معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار كرمان گفت: بايد براي پس از جمع آوري كودكان كار خياباني برنامه ريزي وجود داشته باشد.