۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۷:۱۱
کد خبر: 81605999
T T
۰ نفر
دو اشكال اساسي در ماده 227 قانون برنامه پنجم از نگاه مشاور وزير كشور

تهران- ايرنا- مشاور امور يانوان وزير كشور گفت: ماده 227 قانون برنامه پنجم توسعه درباره تامين امنيت زنان و كودكان در محيط‌ هاي اجتماعي دو اشكال اساسي دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، فهيمه فرهمندپور روز سه شنبه در يازدهمين نشست مشاوران زن وزارتخانه‌ها با معاون رييس جمهور در امور زنان و خانواده، افزود: يكي از اشكالات در اين سند اين است كه موضوع زنان و كودكان به صورت نادرست با يكديگر تلفيق شده اند كه اين كار از نظر كارشناسي توجيهي ندارد.

وي ادامه داد: دومين اشكال تمايز نادرست موجود در آن است بطوري كه به تامين امنيت زنان و كودكان در روابط اجتماعي در آن توجه شده اما روابط اجتماعي از حوزه روابط خانوادگي جدا شده است در حاليكه بخش زيادي از ناامني زنان و كودكان به حوزه خانواده مربوط مي‌شود.

فرهمندپور خاطر نشان كرد: در صورتي كه بخواهيم سند تامين امنيت زنان و كودكان در روابط اجتماعي را در برنامه ششم توسعه اجرايي كنيم، بايد براي ماده 227 فكري شود و سپس به پيش‌بيني الزامات تحقق آن بپردازيم.

به گفته وي، اين سند در حوزه فرآيندي و محتوايي داراي امتيازاتي است زيرا موجب صرفه‌جويي 50 درصدي در بودجه شده و از نظر محتوايي هم مجموعه‌اي از قوانين و مقررات در حوزه امنيت زنان در آن جمع‌آوري شده است.

فرهمند پور درباره سند تامين امنيت زنان و كودكان در محيط‌هاي اجتماعي نيز گفت: پيش‌نويس اين سند در ماه‌هاي آخر سال 93 آماده و به مراجع مربوط مانند شوراي فرهنگي – اجتماعي زنان، مركز حقوقي وزارت كشور و معاونت امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري ارسال شد.

وي ادامه داد: از چهار مرجعي كه اين پيش‌نويس براي آنها ارسال شده تاكنون نظر سه مرجع به دست ما رسيده و تنها شوراي فرهنگي – اجتماعي زنان نظر خود را اعلام نكرده است هر چند منتظر اعلام نظر اين نهاد نمي‌شويم زيرا سال پاياني برنامه پنجم توسعه است و بايد سريع‌تر وارد عمل شد.

مشاور وزير كشور در امور بانوان گفت: نظرات اصلاحي و تكميلي را به سرعت اعمال مي‌كنيم، در مواردي هم ممكن است تهيه‌كنندگان سند جواب‌هايي داشته باشند كه به محض آماده شدن نسخه نهايي آن را در اختيار وزير كشور گذاشته تا با امضاي وي تقديم دولت شود.

وي درباره بخش‌هاي مختلف سند تامين امنيت زنان و كودكان در اجتماع گفت: اين سند شامل يك بخش اصلي است كه دربرگيرنده كليات سند راهبردي است، بخش دوم به تعاريف و مفاهيم، بخش سوم به مطلوبيت اساسي راهبردي و بخش چهارم به تجزيه و تحليل، اختصاص دارد.

فرهمند پور در پايان يادآور شد: اين سند از شش پيوست نيز تشكيل شده است كه از جمله آنها مي‌توان به اسناد بالادستي و روش‌شناسي اشاره كرد.

وي با بيان اينكه سند تامين امنيت زنان و كودكان در محيط‌ هاي اجتماعي شامل هفت موضوع راهبردي است ، گفت: ظرفيت‌سازي و افزايش مشاركت عمومي، مديريت فرهنگ عمومي و زيرساخت‌ها از جمله اين موضوعات است.

شهيندخت مولاوردي معاون رييس جمهوري در امور زنان و خانواده ، سهيلا جلودار زاده مشاور وزير صنعت معدن و تجارت نيز در اين نشست كه در وزارت كشور برگزار شد، به طرح ديدگاههاي خود در امور زنان و خانواده پرداختند.

اجتمام**1880 / 1200
۰ نفر