آیت الله نورالله طبرسی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای پیامنور كشوردر ساری افزود : برگزاری این مسابقات قرآنی بستر سازی مناسب برای اعتلا و ترویج فرهنگ دینی و اسلامی به شمار می رود .
وی ادامه داد: قرآن راه روشن و متقن برای هدایت و رهبری جامعه است و جامعه دانشگاهی از جمله دانشجویان و اساتید می بایست از این بستر و ظرفیت استفاده كنند .
امام جمعه ساری مانوس شدن با قرآن و عترت را در اعتلای و پیشبرد اهداف انسانی و اخلاقی جامعه تاثیر گذار دانست و گفت : ارج نهادن به فعالیت های قرآنی به نوعی ارزش گذاشتن به تمامی مبانی اخلاقی و معرفتی جامعه است .
وی با تاكید بر عمل به قرآن و دستورات این كتاب آسمانی افزود : نباید در این راه تنها به خواندن قرآن بسنده كرد و می بایست در این زمینه عمل گرا بود .
طبرسی اظهار داشت : قرآن تاثیر بسزایی بر تمامی ابعاد زندگی سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی و معنوی انسان ها دارد و زمینه ساز تحولات عظیمی نیز می شود .
وی از دانشگاه پیام نور به عنوان یكی از مجموعه های علمی فعال در زمینه قرآنی و دینی نام برد و افزود : فعالیت گسترده این دانشگاه توانسته است اثرات مطلوب و خوبی در این زمینه برای جامعه ایجاد كند .
نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه های پیام نور كشور از امروز در ساری آغاز به كرد و تا 23 اردیبهشت ادامه دارد .
در این دوره 500 دانشجوی دختر و پسر در 32 رشته و شش بخش قرائت ترتیل ، اذان ، قرائت تحقیق ،مداحی ، حفظ پنج ، 10 و 20 جزء قرآن كریم باهم رقابت می كنند . ك/3
2096/1654
نماینده ولی فقیه در مازندران :
برگزاری مسابقات قرآنی دانشجویی فرصت مغتنمی برای ساختن نسل آینده است
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۵۵
کد خبر:
81604029
ساری-ایرنا-نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: برگزاری مسابقات قرآنی در دانشگاه ها فرصت مناسبی برای ساختن و پرورش نسل آینده است كه می بایست از این فرصت استفاده كامل شود .