به گزارش ايرنا از سازمان منطقه آزاد كيش ، در پيام علي اصغر مونسان ضمن تبريك به همه ايرانيان به ويژه كيشوندان و گردشگران نوروزي آمده است : سالنماي 1394 در حالي ورق مي خورد كه ايام فاطميه در مقدمه آن قرار داشته و نوروز امسال مزين به نام مبارك حضرت فاطمه زهرا (س) شده است. اين ايام فرصتي گرانبها براي بهره مندي از فضايل نيكوي اخلاقي ايشان است، باشد كه به بركت توسل به دخت گرامي رسول مكرم اسلام (ص) روزها يمان سرشار از خلوص و معنويت باشد.
اين پيام مي افزايد : در سالي كه گذشت جزيره زيباي كيش تحولات بسياري را در حوزه هاي عمراني، اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي تجربه كرد و هر روز خاطره اي از تغيير و تحول در آباداني كيش ثبت شد.
در پس تدبير دولت اميد، چهره كيش ظرف يكسال گذشته با ساماندهي معابر و ايجاد تاسيسات شهري و گسترش فضاي سبز، راه اندازي شبكه فاضلاب و بهره برداري از تصفيه خانه بزرگ فاضلاب كيش، توسعه عمراني غرب و جنوب جزيره كيش، دگرگون شد.
در بخش ديگري از اين پيام آمده است : در همين مدت كوتاه توسعه زير ساختهاي كيش مورد توجه قرار گرفت و براي تامين امكانات در توسعه روز افزون، ساخت دومين نيروگاه برق و تامين آب در اين جزيره آغاز گرديد. گستردگي باغها و تفرجگاههاي گردشگري كيش افزوده و رنگ و لعاب كيش براي جذب گردشگران بيشتر شد.
ظرفيتهاي بندرگاه تجاري كيش براي توسعه تجارت و بازرگاني بيشتر شده و طرح هاي جديدي براي گسترش فضاي تخليه و بارگيري كشتيهاي بزرگ آغاز و در ادامه اجراي طرح هاي توسعه فرودگاه بينالملليكيش، بخش عمده اي از پروژه بزرگ ترمينال جديد مسافري فرودگاه اجرا شد.
اين پيام مي افزايد :در پي اين اقدامات سرمايهگذاران بسياري نيز، با وزيدن نسيم اميد به اقتصاد كشور، براي بهره مندي از فضاي باز اقتصادي به كيش آمده اند و بازار سرمايه را در اين جزيره گرم نموده اند.
اينك در آستانه بهار و به شكرانه ارمغان باشكوه خداوند و تجديد حيات زمين، دست نياز به سوي ذات اقدس الهي برداشته و براي نيك فرجامي همه تلاشها و زحمات فرزندان اين مرز و بوم و سرافرازي ميهن اسلاميمان، دعا ميكنيم.
اميد است در سال جديد نيز توفيق هر چه بيشتر در خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و خدمتگزاري به مردم شايسته كشورمان نصيب ما شود.
1630**1641/ 6048

كيش - ايرنا - مدير عامل سازمان منطقه آزاد كيش در پيامي نوروزي با تبريك فرا رسيدن سال نو به همه ايرانيان گفت : نوروز امسال مزين به نام مبارك حضرت فاطمه (س) و اين ايام فرصتي گرانبها براي بهره مندي از فضايل نيكوي اخلاقي آن حضرت است .
سرخط اخبار استانها
-
آمادگی تاجیکستان برای همکاری با خراسان جنوبی در حوزه گردشگری
بیرجند - ایرنا - سفیر تاجیکستان در ایران با اشاره به قرابتهای فرهنگی،…
-
رونمایی از نسخههای آرشیوی یک روزنامه ۷۰ ساله در کتابخانه آستان قدس رضوی
مشهد- ایرنا- نسخه های آرشیو شده روزنامه "کارگران خراسان" مربوط به…
-
حریم تپه باستانی کُنارصندل در جیرفت مشخص شد
کرمان - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان…
-
حفظ تالابها نیازمند همکاری بین بخشی ارگانهای مختلف است
تبریز - ایرنا - مسوول دبیرخانه ملی تالابهای کشور گفت: با توجه به…