به گزارش ايرنا ؛ 'راجنات سينگ' روز جمعه در پارلمان هند افزود: در اين درگيري دو شبه نظامي نيز در تيراندازي نيروهاي امنيتي كشته شدند.
اين نخستين حادثه در ايالت جامو و كشمير پس از تشكيل دولت جديد دراين ايالت است.
پس از اين حمله منطقه كاتوا به حالت آماده باش درآمد.
پيش از اين نيز حمله هايي مشابه به ايستگاه پليس و پايگاه ارتش در مناطق كاتوا و سامبا در سال هاي 2013 و 2014 انجام شده بود.
'عمر عبدالله' وزير پيشين ايالت جامو و كشمير اعلام كرد كه شبه نظامياني كه به ايستگاه پليس حمله كردند از پاكستان وارد خاك هند شده اند. اين حمله به روش حمله هاي پيشين به ايستگاه هاي پليس انجام شد.
هند ادعا مي كند كه ارتش پاكستان گروه هاي شبه نظامي ضد هند را براي حمله به اين كشور آموزش مي دهد و نفوذ آنها به خاك اين كشور را پوشس مي دهد.
مساله كشمير يكي از مهمترين مسائل مورد اختلاف در روابط هند و پاكستان است و اين دو كشور سه بار با هم بر سر اين منطقه وارد جنگ شده اند.
*آساق*5 *267*1600**1392

دهلي نو- ايرنا - وزير كشور هند گفت: در حمله شبه نظاميان مسلح به يك ايستگاه پليس در منطقه كاتوا در جامو و كشمير چهار نيروي امنيتي كشته و 10 نفر نيز زخمي شدند.
سرخط اخبار جهان
-
تقلای جانسون برای فرار از رسوایی پارتیگیت
لندن – ایرنا – ساعاتی پس از انتشار کامل گزارش درباره مهمانی های غیرقانونی…
-
سران حشد الشعبی با سفیر ایران در عراق دیدار کردند
بغداد-ایرنا- «فالح الفیاض» رئیس سازمان حشدالشعبی و «ابو فدک المحمداوی»…
-
دو حزب حاکم اقلیم کردستان عراق برای حل بن بست سیاسی در اربیل گردهم آمدند
بغداد- ایرنا- بعد از سفر چندی قبل «نیچروان بارزانی» رییس اقلیم و عضو…
-
افزایش شکاف در اتحادیه اروپا بر سر جنگ اوکراین
تهران – ایرنا – شکاف میان ۲۷ عضو اتحادیه اروپا با درخواست آشکار ایتالیا…