۲۴ بهمن ۱۳۹۳، ۱۴:۲۳
کد خبر: 81504603
T T
۰ نفر
مشكلات، نمي توانند بين مردم و انقلاب اسلامي جدايي بيفكنند

ايرنا - ساري - امام جمعه موقت ساري گفت: مشكلات موجود در جامعه هرگز قادر نيستند بين مردم و انقلاب اسلامي و ارزش هاي الهي جدايي بيفكنند.

حجت الاسلام 'محمد قاسمي' در خطبه هاي اين هفته نماز جمعه ساري افزود: صحت اين ادعا را در راهپيمايي 22 بهمن بوضوح مشاهده كرديم.

وي با اشاره به اينكه افزايش درصد شركت كنندگان نسبت به سال هاي پيشين، همه جهان را در بهت و حيرت فرو برده است، ياد آور شد: حضور پر شور و گسترده مردم در حالي است كه بيكاري و گراني كمرشكن به عنوان دو مشكل بسيار بزرگ در زندگي همه آنان وجود دارد.

خطيب جمعه ساري همچنين خاطر نشان كرد: خبرگزاري هاي معاند و كانال هاي بيشمار تلويزيوني با مستند سازي هاي بي اساس و غير واقعي تلاش كرده اند تا مهر جمهوري اسلامي را در دل مردم از بين ببرند.

او به صرف هزينه هاي هنگفت توسط دشمنان در تهاجم فرهنگي اشاره كرد و گفت: همه ديدند كه عشق مردم به ولايت فقيه و نظام الهي يك عشق الهي است و هيچ نيرنگ و خدعه اي در آن تاثير گذار نيست.

قاسمي افزود: ما بايد از دشمنانمان تشكر كنيم زيرا آنان با ترويج 'اسلام هراسي' و 'ايران هراسي' اعتراف كرده اند كه در مقابل منطق قرآن چقدر ناتوانند و از آن وحشت دارند.

وي با بيان اينكه ايران اسلامي به تنهايي در سه دهه گذشته در مقابل كفر جهاني ايستادگي كرد و پيروز شد، گفت: به فضل خداوند اين كشور الهي با همپيماني عراق، سوريه، لبنان، بحرين و يمن به يك قطب شش ضلعي تبديل شده و قدرتمندانه تر از پيش با دشمنان مقابله مي كند.

امام جمعه موقت ساري در بخش ديگري از سخنانش مقدم مسافران نوروزي را به مازندران پيشاپيش گرامي دانست و از آنان خواست تا حرمت اين استان ولايي را در هر حالت حفظ كنند.

وي با تاكيد بر اينكه مازندران نبايد به پايگاه تهاجم فرهنگي تبديل شود، عدم رعايت شئون اسلامي را نگراني خانواده شهدا و ائمه جمعه دانست و از ستاد اسكان مسافران استان خواست تا همچون سال هاي گذشته تمهيدات لازم را براي اين امر تدارك ببينند.

خطيب جمعه ساري با اشاره به خشكسالي و كمبود بارندگي از مردم خواست تا در مصرف انرژي نهايت صرفجويي را بكنند.

او همچنين از مسوولان مربوطه خواست تا از همين حالا امكانات لازم را براي هم استاني هاي در نظر بگيرند تا در تابستان با قحطي آب و برق روبرو نباشيم. ك/2

1888/6097