موفقيت جهاد كشاورزي خراسان جنوبي مرهون ارتباط موثر و بازديد حضوري از پروژه ها است

بيرجند - ايرنا - رييس سازمان جهاد كشاورزي خراسان جنوبي گفت: تقويت و تعميم ارتباط مستقيم با بهره‌برداران، بازديد از پروژه ها بصورت حضوري باعث شناخت توانمنديها، رفع مشكلات كشاورزان و موفقيت در اين بخش از اقتصاد استان مي شود.

به گزارش ايرنا، 'هاشم ولي پور مطلق' روز يكشنبه در جلسه كميته بررسي طرح هاي فني خراسان جنوبي افزود: جديت در جذب اعتبارات طرح آبياري تحت فشار، ثبت اطلاعات در سامانه و شناسايي متقاضيان استفاده از تسهيلات آبياري تحت فشار در سطح استان بسيار حائز اهميت است.

وي گفت: از نظر جذب اعتبارات طرح آبياري تحت فشار شهرستان طبس با 71درصد، قاين با 66 درصد و سربيشه با 57 درصد به ترتيب در رتبه هاي اول تا سوم قرار دارند.

ولي پور افزود: مديران جهاد كشاورزي شهرستان ها و مراكز خدمات جهاد كشاورزي با بكارگيري نيروهاي ناظر در مزارع و با همياري و مشاركت كشاورزان و روستاييان در زمينه شناسايي و استفاده از آبياري تحت فشار در مزارع گندم نقش خود را بخوبي ايفا كنند.

وي همچنين گفت: يكي از مهمترين رسالت هاي جهاد كشاورزي بحث آموزش بهره برداران و انتقال اطلاعات نوين به آنان در سطح مزارع است.

ولي پور همچنين تشكيل و فعال سازي يك تعاوني گلخانه داران در هر شهرستان را مورد تاكيد قرار داد و افزود: با توجه به اهميت كشاورزي و نقش محوري آن در استان و همچنين اختصاص اعتبارات كافي در سال آينده نسبت به تشكيل اتحاديه گلخانه داران در استان اقدام شود.

در اين جلسه پس از ارايه گزارش از وضعيت جذب اعتبارات و تسهيلات طرح هاي آبياري تحت فشار، بيان مشكلات عقد قراردادها و نحوه استفاده كشاورزان و متقاضيان از دريافت تسهيلات طرح آبياري تحت فشار توسط مديران جهاد كشاورزي شهرستان ها مورد بررسي قرار گرفت.666 /665