به گزارش ايرنا از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، مهندس اكبر قنبرپور، درباره بازتاب برگزاري استارتاپ ويكندهايي كه اين مركز تاكنون در نقاط مختلف كشور برگزار كرده است، اظهار كرد: در مدت كوتاهي كه رويدادهاي استارتاپ ويكند را از تيرماه امسال تا كنون برگزار كردهايم استقبال بسياري از آن به عمل آمده است.
وي ادامه داد:برخي از نمايندگان مجلس، استانداران استانهاي مختلف و رؤساي دانشگاهها از دكتر سورنا ستاري، معاون محترم علمي و فناوري رييس جمهور درخواست و آمادگي برگزاري استارتاپ ويكند را اعلام كردهاند.
قنبرپور افزود: براي نمونه دانشگاه الزهرا، سازمان محيط زيست، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، بنيادهاي نخبگان شهرهاي تبريز، اصفهان و سمنان و ... آمادگي خود را براي برگزاري استارتاپ ويكند اعلام كردهاند. در سفرهاي استاني مختلف معاون علمي و فناوري رياست جمهوري هم اين مطالبات بيان ميشود.
وي گفت : در حال حاضر دانشگاهها و بنيادهاي نخبگان استاني همكاري خوبي با برگزاركنندگان استارتاپ ويكند دارند، البته در برخي از شهرهاي ايران مسئولين هنوز با مقوله استارتاپ ويكندها آشنا نيستند، اما با مستندسازي هايي كه صورت گرفته پس ازاينكه اين گزارشها رسانه اي شود، آشنايي عمومي بيشتر خواهد شد و با استقبال بيشتري هم مواجه خواهيم بود.
به گفته وي تا پايان پاييز 14 رويداد استارتاپ ويكند از برنامههاي صددرصد برنامه ريزي و اجرا شده است.
قنبر پور افزود:در ادامه برنامهها، حدود 10 رويداد براي زمستان در نظر گرفته شده است و به ياري خدا تا پايان سال اول (يعني تا پايان خرداد 94)، تعداد رويدادهاي استارتاپ ويكند به 25 رويداد خواهد رسيد. اين تعداد براي سال دوم بايد به 35 رويداد برسد.
***آموزش، هدف اصلي استارتاپ ويكند
رييس مركز فن بازار ملي ايران وابسته به پارك فناوري پرديس معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري هدف اصلي برگزاري استارتاپ ويكند را ترويج و آموزش فرهنگ كسب و كار بيان كرد و گفت : هدفي كه از برگزاري استارتاپ ويكندها اين بود كه در هر رويداد 100 صاحب ايده و دانشجو به صورت عملي و تجربي آموزش پرورش ايده را ببينند.
وي ادامه داد: تا امروز 12 رويداد برگزار شده و اين هفته نيز 2 رويداد در آمل و اهواز برگزار ميشود در اين 12 رويداد بيش از 1100 نفر آموزش مهارت كسب و كار و انجام كار تيمي ديدهاند برخي ايدهها موفق شده و كار را در قالب تيمي كه تشكيل داده اند ادامه داده و بعضاً سرمايه گذاري هم روي آن صورت گرفته است.
قنبرپور تاكيد كرد: هدف اصلي مركز شتابدهي نوآوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از برگزاري رويدادهاي استارتاپ ويكند، آموزش كسب و كار و ترويج فرهنگ آن بود، حتي اگر هيچ ايده اي به نتيجه نرسد و كسب و كاري از اين رويدادها ايجاد نشود.
به گفته وي با اين وجود خروجي هاي خوبي داشته ايم براي مثال در روز پاياني رويداد و در دفاع تيمها از ايده هايشان، تفاوت ديدگاه، توانمندي و رويكردشان با روز اول كاملا ملموس است و ابعاد ايده، نوع بيان، تقسيم كار، برنامه ريزي مالي و آشنايي با كسب و كار آنها تغيير كرده است.
*** به دنبال جريانسازي استارتاپ هستيم
وي گفت: ما دنبال اين هستيم كه با برگزاري استارتاپ ويكندها، يك فرهنگ و جريان را در شهرهاي مختلف ايران راه بياندازيم كه منجر به تقويت اكوسيستم كارآفريني شود. بايد عوامل مختلف درگير اين رويداد بشوند. همانطور كه تا كنون دانشگاهها و بنيادهاي نخبگان درگير شدهاند.
مركز شتابدهي نوآوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري افزود: در برخي شهرهاي با استقبال هاي عجيبي رو به رو شدهايم. براي مثال استارتاپ ويكند اصفهان با 155 شركت كننده برگزار شد يا در استارتاپ ويكند تهران ظرفيت 100 نفر بود و عده اي موفق به حضور نشدند. اين مسئله نشان ميدهد كه دانشگاهيان چقدر متقاضي و مشتاق هستند تا كسب و كار راه بيندازند.
وي گفت :ما بايد در ترويج و تسهيل كسب و كار اقدامات بيشتري داشته باشيم و هرچه به شكل گيري استارتاپ ها بيشتر كمك كنيم، به اقتصاد كشور و به رشد اشتغال كمك كردهايم.
علمي **1354**1440
رييس مركز شتابدهي نوآوري معاونت علمي خبر داد:
اعلام آمادگي شهرهاي مختلف براي برگزاري استارتاپ ويكند
۲۹ آذر ۱۳۹۳، ۱۴:۵۵
کد خبر:
81433404
تهران - ايرنا - رييس مركز شتابدهي نوآوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از استقبال مسئولين نسبت به رويدادهاي استارتاپ ويكند خبر داد و گفت: برخي از مسئولين از جمله نمايندگان مجلس و استانداران براي برگزاري استارتاپ ويكند مشتاق هستند.