۱۳ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۱۶
کد خبر: 81413554
T T
۰ نفر
معاون وزير آموزش و پرورش: طي چهار سال آينده تمامي كتاب هاي درسي تغيير مي كند

قم - ايرنا - معاون وزير آموزش و پرورش و رييس سازمان پژوهش و تاليف كتب درسي با اشاره به اين كه مباني اسلامي و قرآني از منابع اصلي تدوين كتب درسي است، از تغيير تمامي كتاب هاي درسي در چهار سال آينده خبر داد.

به گزارش ايرنا، حجت الاسلام والمسلمين 'محي الدين بهرام محمديان' روز پنجشنبه در ديدار با آيت الله حسين نوري همداني از مراجع تقليد گفت: بر اساس مصوبه شوراي عالي آموزش و پرورش برنامه تحول در كتاب هاي درسي كليد خورده است و هر سال دو كتاب از هر پايه درسي تغيير مي كند.

وي ادامه داد: رويكرد ما در تغيير كتاب ها، توليد محتوا و دستيابي به حيات طيبه با رويكرد شكوفايي فطرت و توجه به تعليم و تربيت اسلامي اسلامي است.

محمديان بيان داشت: در اين زمينه 11 بستر و حوزه يادگيري پيش بيني كرده ايم كه برنامه هاي درسي ما در حوزه آن ها صورت گيرد كه شامل حوزه تفكر و حكمت، قرآن و معارف اسلامي، زبان و ادبيات فارسي، مطالعات اجتماعي، رياضيات، علوم تجربي، بهداشت، سلامت و تربيت بدني، فرهنگ و هنر، كار و فناوري، آداب و مهارت زندگي و خانواده و آموزش زبان هاي خارجي است.

وي با اشاره به اين كه كتاب هاي درسي اكنون حافظه محور است و آموزش هاي تفكري كمتر در آن ها ديده مي شود اظهار داشت: بر طبق برنامه و بستر مذكور تاكنون كتاب هاي پايه هاي اول، دوم، سوم، چهارم و ششم ابتدايي همچنين پايه هفتم و هشتم متوسطه اول تغيير يافته است.

رييس سازمان پژوهش و تاليف كتب درسي در ادامه با اشاره به توليد يكهزار و 150 عنوان كتاب در آموزش و پرورش، تصريح كرد: تلاش ما بر آن است كه هويت اسلامي، ايراني و انقلابي در نسل جوان حفظ شود و ارزش هاي ايثار، جهاد، شهادت و ارتباط با اسلام و قرآن در آن ها تقويت شده و بر درجه هاي علمي كشور افزوده شود.

وي افزود: كتاب هاي توليدي در سازمان تاليف كتب درسي پيش از توليد، پس از توليد و حين اجرا ارزشيابي مي شود و بعد از پنج سال در صورتي كه نيازهاي جديدي پيش آمده باشد كتاب درسي را اصلاح كرده و تغيير مي دهيم.

محمديان اظهار داشت: امسال همه كتاب هاي جديد التاليف را به ائمه جمعه، نمايندگان ولي فقيه و شخصيت هاي علمي فرستاده ايم كه نظر خود را بيان كنند تا در مسير مناسبي گام برداشته باشيم.

وي با اشاره به اين كه قرآن بايد مبناي برنامه ريزي درسي قرار گيرد افزود: درآموزش قرآن هدف گذاري كرده ايم كه در مقطع سوم ابتدايي روخواني و روان خواني تثبيت شود و در سه سال بعد ابتدايي و سه ساله متوسطه اول آشنايي با مفاهيم تكميل شده و در سه سال آخر آموزشي دانش آموزان با فرهنگ قرآني نيز آشنا شوند و تربيت قرآني پيدا كنند.

معاون وزير آموزش و پرورش و رييس سازمان پژوهش و تاليف كتب درسي، امروز در سفر يك روزه خود به شهر قم عصر امروز نيز با حضرات آيات لطف الله صافي گلپايگاني از مراجع تقليد، ابراهيم اميني عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام و سيد هاشم حسيني بوشهري مدير حوزه هاي علميه كشور ديدار مي كند. ك/3

7408 / 553