به گزارش ایرنا از هلث، محققان دانشگاه كالیفرنیا در آمریكا در مطالعه بر روی موش ها متوجه شدند كه رژیم های غذایی مملو از گردو و یا روغن آن موجب كاهش رشد تومور می شود.
این مطالعه همچنین نشان داد كه مغز گردو و یا روغن آن موجب كاهش كلسترول و افزایش حساسیت به هورمون انسولین می شود كه آن نیز به پیشگیری از ابتلا به دیابت كمك می كند.
گردو معمولا مملو از یك سری مواد شیمایی از جمله اسیدهای چرب امگا 3 است كه به تقویت سلامت كمك می كند.
پیش از این مشخص شده بود كه امگا 3 از ابتلا به سرطان سینه و بیماری قلب پیشگیری می كند.
آخرین نتایج نشان می دهند كه دانه ها و مغزها موجب كاهش سطح هورمون IGF-1 می شود كه در ابتلا به سرطان پروستات و سینه نقش دارد.
دكتر «پل داویس» از دانشگاه كالیفرنیا گفت: گردو مملو از چربی است اما چربی آن موجب رشد سرطان پروستات نمی شود.
وی افزود: در حقیقت مطالعه بر روی موش ها نشان داد كه گردو اثر معكوسی در رشد سرطان پروستات دارد.
هر سال در 35 هزار نفر از مردان انگلیسی سرطان پروستات تشخیص داده می شود و 10 هزار نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند.
این مطالعه در مجله Medicinal Food منتشر شده است.
علمی(6)**2038**1599
تهران-ایرنا- نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد كه مصرف روزانه چند دانه گردو از خطر ابتلا به سرطان پروستات پیشگیری می كند.