به گزارش ايرنا، هدايت حاتمي روز شنبه در جلسه بررسي وضعيت جنگل هاي بلوط كرمانشاه با اشاره به اهميت حفظ و احياي درختان بلوط بعنوان درختان بومي مناطق زاگرس نشين، از شيوع دو عامل بيماري ذغالي بلوط و آفات چوبخوار در ميان بلوط هاي مناطق زاگرس نشين ابراز نگراني كرد و خواستار اقدام عاجل ادارات مرتبط با اين موضوع براي چاره يابي در اين خصوص شد.
وي با بيان اينكه آفات و بيماريها به تنهايي علت وقوع اين پديده نيستند، اظهار كرد: عواملي نظير تغييرات اقليم، تخريب جنگل، شخم زير اشكوب و خشكساليهاي پي در پي نقش موثري در تشديد اين مسئله دارند.
در اين جلسه مقرر شد، فيلم مستندي از عوامل نابود كننده بلوط زاگرس و راه هاي پيشگيري از آن در استان كرمانشاه ساخته شود و كارگروهي نيز در اين خصوص تشكيل شود.
در اين جلسه حسين سليماني و تورج همتي مديران كل منابع طبيعي و محيط زيست استان كرمانشاه نيز به بيان ديدگاه هاي خود در اين خصوص پرداختند.
567
كرمانشاه - ايرنا - معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري كرمانشاه، از خشكيدگي درختان بلوط استان به عنوان يك فاجعه و خطر بزرگ براي منابع طبيعي كشور ياد كرد و گفت: براي جبران و پيشگيري از اين فاجعه بايد چارهاي انديشيد.