۸ مهر ۱۳۹۳، ۱۴:۳۷
کد خبر: 81332793
T T
۰ نفر
بیش از 14 هزار مسجد اهل سنت در سراسر كشور وجود دارد

گرگان - ایرنا - معاون فرهنگی و امور روحانیون دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت كشور گفت: 14 هزار و 197مسجد ویژه اهل سنت در سراسر كشور وجود دارد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرسول هاجری روز سه شنبه در همایش تجلیل از مساجد نمونه اهل سنت استان گلستان در گرگان افزود: یكهزار و 400 مسجد در استان گلستان وجود دارد یعنی به ازای هر 500 نفر از برادران اهل سنت استان یك مسجد ساخته شده است.

وی با تاكید بر این كه مساجد باید در خط مقدم فعالیت های فرهنگی باشند، اظهار كرد: مساجد یكی از اصلی ترین پایگاه های اسلام و مراكز فرهنگی محسوب می شوند.

حجت الاسلام هاجری ادامه داد: اگر مساجد با قدرت و صلابت و با رهبری و فرماندهی یك روحانی مدیر و مدبر در مسیر دین گام بردارند، بسیاری از مشكلات و مسابل امروز جهان اسلام حل می شود.

وی با بیان این كه مساجد نقش بزرگی در معادلات جهانی و به عقیده كارشناسان سیاسی، نقش مهمی در بزرگترین انقلاب قرن و تاریخ داشته اند، افزود: درصدر اسلام با این كه نیروهای مسلمان نسبت به نیروی دشمن كمتر بودند، اما تمركز پیامبر اكرم (ص) بر مساجد بود و توانست با تعداد نیروی اندك در برابر دشمنان به پیروزی برسد.

هاجری همچنین با اشاره به این كه در 28 آیه از قرآن كریم كلمه مسجد بكار رفته است و 10 سوره این كتاب آسمانی به مسجد اختصاص دارد، تصریح كرد: این امر نشان می دهد كه 10 درصد آموزه های وحیانی ما در زمینه مسجد و مسجدمحوری است.

وی یادآور شد: مسجد علاوه بر این كه محلی برای عبادت و بندگی خدا به شمار می رود، به عنوان یك مدرسه و مركز تعلیم و تعلم انسان ها است.

حجت الاسلام هاجری با بیان این كه مركز فرماندهی جامعه اسلامی است، اضافه كرد: مسجد النبی در مدینه منوره، یك الگوی مناسب برای مساجد مسلمین است و در واقع در صدر اسلام مسجد پیامبر (ص) نهاد نظم، انضباط، فرماندهی و فرمانبری برای سپاه اسلام بود.

وی با اشاره به این كه امروز دشمن این مسایل را به خوبی فهمیده و در فكر مقابله با مساجد است، یادآور شد: آنان می خواهند مساجد را از بین ببرند، زیرا می دانند مراكز مقاومت و مقابله هستند.

وی همچنین ادامه داد: یكی از راهبردهای دشمن نیز مسجدسازی است، بطوری كه در كنار مساجد مسلمانان، مساجد دیگری بنا می كند و می خواهد امام جماعت این دو مسجد را مقابل هم قرار دهد و تلاش دارد كه بین مسلمین تفرقه ایجاد كند.

هاجری با بیان این كه این گونه مساجد بلندگوی دشمن بوده است، افزود: امروز دنیای كفر و شرك اختلافات بین همدیگر را كنار گذاشته اند و در مقابل اسلام ایستاده اند.

معاون فرهنگی و امور روحانیون دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت كشور با بیان این كه دشمن برای كاستن از گرایش به اسلام، چهره دین را خشن و وحشتناك جلوه می دهد، تصریح كرد: آنان با ایجاد گروه های داعش، طالبان و القاعده مساله اسلام هراسی و ایجاد اختلاف را به عنوان جریان افراطی ایجاد كرده اند.

هاجری ادامه داد: آن زمان كه رهبران و علمای شیعه و سنی نسبت به این مسایل هشدار دادند، كسی توجه نكرد، اما امروز به این واقعیت ها رسیده اند.

معاون فرهنگی و امور روحانیون دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت كشور تاكید كرد: امروز همچون صدر اسلام، برای دفاع از دین و مسلمانان، مساجد سنگر و قلب تپنده هستند و اگر توطئه ها، دسیسه ها و برنامه ریزی های دشمن به نتیجه نمی رسد، به دلیل ایستادگی مساجد و بركت علمای شیعه و سنی است كه اجازه ورود شعارهای دروغین را ندادند.

هاجری از اجرای طرح تجلیل از مساجد نمونه، صدور كارت برای ائمه جماعات، طرح معافیت سربازی، طرح ساماندهی اعزام به عمره مفرده و ادامه تحصیل برای ائمه جماعات مساجد خبر داد.

در این مراسم با حضور آیت الله سیدكاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان از 12 مسجد نمونه اهل سنت استان از سوی مركز بزرگ اسلامی شمال كشور تجلیل شد.

7467/601/ 2025
۰ نفر