۱۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۳:۴۳
کد خبر: 81301739
T T
۰ نفر
نخستين كلينيك مديريت ريسك و ايمني صنعت بيمه راه اندازي شد

تهران - ايرنا - شركت سهامي بيمه ايران نخستين كلينيك مديريت ريسك و ايمني صنعت بيمه را به منظور كاهش خسارات مختلف درصنعت و كمك به اقتصاد ملي كشور راه اندازي كرد.

به گزارش روز شنبه ايرنا و به نقل از روابط عمومي شركت سهامي بيمه ايران، مدير پروژه مديريت ريسك و ايمني اين شركت با بيان اينكه اين كلينيك تضمين كننده بقا و حيات بيمه گر و بيمه گذار است، افزود:‌ ذات و جوهره كار بيمه گري جلوگيري از بروز و افزايش خسارت است، برهمين اساس مديريت ارزيابي ريسك و ايمني را در بيمه ايران داير كرديم.

حميد معيني با اشاره به اينكه عمليات بيمه گري و مديريت ريسك در دنياي امروز به صورت موازي انجام مي شود، افزود: متاسفانه در صنعت بيمه ايران اين موضوع كاملا برعكس است و عمليات بيمه گري مقدم تراز مديريت ارزيابي ريسك و اميني شده است.

به گفته وي، در تمام دنيا براي صدور يك بيمه نامه واحد صنعتي ابتدا مشاوره مديريت ريسك و ايمني انجام مي شود و سپس بازاريابي و در ادامه صدور بيمه نامه صورت مي گيرد اما در ايران چرخه اين روند تقريبا برعكس است و ابتدا بيمه نامه صادر، سپس بازاريابي و جايي براي مديريت ارزيابي ريسك و ايمني ديده نشده است.

وي در اين ارتباط به آمار بازديد كارشناسان شركت هاي بيمه اي از واحدهاي صنعتي براي صدور بيمه نامه اشاره كرد و افزود: در كل صنعت بيمه ايران به خصوص در بخش آتش سوزي تنها براي پنج درصد بيمه گذاران بازديد صورت مي گيرد در صورتي كه اصل بيمه گري بر بازديد اوليه قبل از صدور بيمه نامه است.

به اعتقاد وي، عمليات بيمه گري و مديريت ريسك و ايمني دو بال صنعت بيمه هستند كه نبود هر كدام به كل صنعت آسيب وارد اما آنچه كه به بقاي صنعت و چرخه اقتصاد كمك مي كند مديريت ارزيابي ريسك و ايمني است.

مدير پروژه مديريت ريسك و ايمني شركت سهامي بيمه ايران تصريح كرد: هدف از فعاليت بيمه گري صدور بيمه نامه و پرداخت خسارت به بيمه گذاران درهنگام خسارت نيست بلكه بيمه گر بيش از اينكه به فكر دريافت حق بيمه نامه باشد بايد به بقاي صنعت و سرمايه هاي ملي بيانديشد چرا كه بقاي شركت هاي بيمه اي نيز در كل به حيات صنايع وابسته است.

معيني اضافه كرد: ‌بيمه گر به دنبال حفظ منافع بيمه گذار و جامعه است و در اين زمينه هر اطلاعاتي كه به بقا و حيات بيمه گذار كمك مي كند را بايد در اختيار ذينفعان قرار دهد.

وي با اشاره به مشغله تجاري، اقتصادي و توليدي بيمه گذاران، افزود: بيمه گذاران به طورمعمول گرفتاري هاي شغلي زيادي دارند و به طور صد درصد انتظار نمي رود كه به فكر مديريت ريسك و ارزيابي ايمني باشند اما شركت هاي بيمه اي در اين خصوص وظيفه دارند موارد لازم در افزايش ايمني واحد صنعتي را به اطلاع بيمه گذاران برسانند.

مدير كلينيك ريسك و ايمني بيمه ايران درپاسخ به اين سووال كه ريسك و ايمني درصنعت بيمه بيشتر متوجه كدام بخش ها است، اظهار داشت:‌ بحث ريسك و ايمني بيشتر براي بخش هاي صنعتي شامل صدور بيمه نامه هاي آتش سوزي، مهندسي و انرژي است البته بزودي اين مهم براي بخش ها و واحدهاي كوچك تر راه اندازي شده و اين بخش ها را نيز دربر خواهد گرفت.

معيني درپاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينكه بيمه گذاران براي استفاده از اين تسهيلات آيا بايد هزينه اي به اين شركت پرداخت كنند نيز گفت: ‌بيمه ايران اين خدمت را به صورت رايگان دراختيار بيمه گذاران خود قرار مي دهد و هزينه اي بابت آن از بيمه گذاران دريافت نمي كند.

وي اضافه كرد: علاوه براين به واحدهاي صنعتي كه توسط كارشناسان اين شركت بازديد مي شوند گواهينامه بين المللي ارائه مي كند.

اقتصام(1)9141**1558
۰ نفر