'محمد صادقی' روز یكشنبه در جریان بازدید از جهاد دانشگاهی خراسان شمالی در بجنورد افزود: یكی از رسالتهای جهاد دانشگاهی فعالیتهای دانشبنیان است كه میتواند در زمینه صادرات آن موفق عمل كند.
وی ادامه داد: كشورهای تركمنستان و عراق از بازارهای هدف جهاد دانشگاهی برای صادرات فعالیتهای دانشبنیان هستند و صدور خدمات باكیفیت یكی از مواردی است كه این نهاد به جد در برنامه دارد.
او گفت: جهاد دانشگاهی در نخستین گام اقدام به راه اندازی پایگاهی در این زمینه كرده كه بانك اطلاعات كاملی است كه چهار هزار متخصص و پژوهشگر آن را هدایت می كنند و در حكم پنجرهای رو به جهان است.
مدیركل دفتر همكاریهای علمی و ارتباطات بینالمللی جهاد دانشگاهی افزود: این پایگاه یك مجموعه خدمات گسترده از علوم مختلف پژوهشی را ارائه میدهد و بطور مرتب به روزرسانی میشود.
مدیركل دفتر نیازسنجی و پروژههای آموزشی جهاد دانشگاهی نیز در جریان این بازدید گفت: پنج تا 10 درصد از آموزشهای ارائه شده از سوی این نهاد به سوی آموزشهای بینالمللی سوق پیدا می كند.
'محمد كیا' افزود: جهاد دانشگاهی با سابقه 34 ساله، داشتن 49 مركز علمی كاربردی و 150 مركز فعال در زمینه ارائه خدمات كوتاه مدت آموزشی از توانایی كافی برای ارائه خدمات آموزشی در عرصه بینالمللی برخوردار است.
وی با اشاره به ورود جهاد دانشگاهی به حوزه بینالملل گفت: آموزش علوم پزشكی، فنی و مهندسی از مواردی است كه می توان در این زمینه بر روی آن كار كرد.
مدیركل دفتر نیازسنجی و پروژههای آموزشی جهاد دانشگاهی جذب فراگیر بین المللی را از دیگر برنامه هایی عنوان كرد كه جهاد دانشگاهی می تواند در حوزه بینالملل به اجرا در آورد.ك/1
626
بجنورد - ایرنا - مدیركل دفتر همكاریهای علمی و ارتباطات بینالمللی جهاد دانشگاهی گفت: از اولویتهای برنامه ای این نهاد صدور خدمات حوزه پزشكی و آموزشهای كوتاه مدت به دیگر كشورهای منطقه است.