۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۳۰
کد خبر: 81164280
T T
۰ نفر
حضرت زينب(س) در خانواده اي منسجم و پر از معنويت و ايثار تربيت يافته بودند

تهران- ايرنا - رييس بسيج جامعه زنان كشور گفت، حضرت زينب(س) در خانواده اي منسجم، با اعتقاد، و سرشار از معنويت و ايثار تربيت يافته بودند.

«مينو اصلاني» روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي ايرنا با بيان اينكه به حضرت زينب(س) به عنوان شخصيتي تاثيرگذار بر روند تاريخ بشريت، زياد پرداخته نشده، افزود: شخصيت والاي ايشان از ابعاد مختلفي قابل بررسي و تبيين است.

وي با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب درمورد جايگاه و شخصيت حضرت زينب(س)‌ ادامه داد: حضرت آيت الله خامنه اي حركت اين بانوي بزرگوار را «عدل عاشورا» ناميدند، يعني حركتي كه به خاطر نگاه عميق و دورانديشانه، باعث جاودانگي و ماندگاري اين واقعه تاريخ ساز شد.

اصلاني افزود: شخصيت والاي حضرت زينب(س)‌ در خانواده اي متعالي، ‌مترقي و بالنده شكل گرفت؛ خانواده اي معتقد، كه اساس آن وحي الهي و آرامش همراه مسير زندگي در آن است.

وي از امام حسن(ع) و امام حسين(ع) به عنوان برادراني ياد كرد كه پشتوانه هاي زندگي يكديگر بودند و گفت: حضرت زينب(س) تربيت يافته در خانواده اي منسجم، با اعتقاد و پر از معنويت و ايثار است.

رييس بسيج جامعه زنان كشور با بيان اينكه حضرت زينب(س) به خاطر رشد و پرورش در چنين خانواده اي است كه فرزندان خود را براي مشاركت در واقعه عاشورا همراه برادر مي كند، افزود: اين امر نشان از اين دارد كه اين مادر دور انديش، براي تربيت فرزندان، ‌آنها را در يك حركت بزرگ اجتماعي شركت مي دهد.

اصلاني اين حركت حضرت زينب(س) را نشانه توجه و اهميت وي به فرزندان مي داند.

به گفته وي، يكي از موضوعات قابل توجه در سيره تربيتي حضرت زينب(س)‌ در كنار نقش هاي خانوادگي، نقش حمايتي يك خواهر از برادران است كه ايشان در اين مسير نيز موفق عمل مي كنند.

اصلاني با بيان اينكه امروز دچار مشكلات فراواني در حوزه خانواده هستيم، ادامه داد: علاوه بر اينكه تعداد فرزندان در خانواده ها كاهش يافته، ‌دختران نيز نقش خواهري را تا حدودي ناديده گرفته اند و نسبت به آن بي توجه هستند.

وي با اشاره به ايفاي نقش حضرت زينب(س) در خانواده و حفظ انسجام آن پس از شهادت حضرت فاطمه(س)، به دختران توصيه كرد، به عنوان يك زن كه سرشار از احساس و عواطف است، نقش مكمل مادري را براي انسجام خانواده ايفا كند.

اجتمام ** 1880 ** 1071
۰ نفر