۲۵ فروردین ۱۳۹۳، ۱۳:۰۵
کد خبر: 81121587
T T
۰ نفر

تجهيزات 80 درصد مرغداري هاي همدان بايد بهينه سازي شوند

۲۵ فروردین ۱۳۹۳، ۱۳:۰۵
کد خبر: 81121587
تجهيزات 80 درصد مرغداري هاي همدان بايد بهينه سازي شوند

همدان-ايرنا-معاون امور دام سازمان جهاد كشاورزي استان همدان گفت: تجهيزات 80 درصد مرغداري هاي اين استان براي اجراي مرحله دوم هدفمندي يارانه ها بايد بهينه سازي شوند.

'محمد نظرپور' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در اجراي مرحله نخست هدفمندي يارانه ها 20 درصد مرغداري هاي همدان تجهيز و نوسازي شدند و مابقي آنها نيز بايد بهينه سازي شوند.

وي اضافه كرد: نوسازي و تجهيز يكي از اقداماتي است كه بايد براي كاهش هزينه هاي توليد در واحدهاي مرغداري گوشتي استان انجام شود.

وي با بيان اينكه عايق كاري كف، سقف، تعويض سيستم سوخت رساني، گرمايشي و تهويه هوا مرغداري ها از مهمترين مراحل نوسازي مرغداري ها است گفت: به طور ميانگين نوسازي هر واحد مرغداري گوشتي استان نيازمند تخصيص يك ميليارد ريال اعتبار است.

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان همدان همچنين گفت: سرانه توليد مرغ گوشتي در اين استان را 36 كيلوگرم عنوان كرد و گفت: اين ميزان در كشور 25 كيلوگرم است.

نظرپور اظهار داشت: 639 واحد مرغ گوشتي با ظرفيت هشت ميليون و 500 هزار قطعه در هر دوره در استان همدان فعال است.

وي بيان كرد: واحدهاي پرورش مرغ گوشتي پنج دوره در هرسال توليد دارند كه ظرفيت توليد مرغ گوشتي آنها به 87 هزار تن مي رسد.

وي ادامه داد: سياست سازمان جهاد كشاورزي استان همدان افزايش تعداد واحدهاي مرغداري و رشد ميزان توليد گوشت در اين استان است.

نظرپور اظهار داشت: همچنين بهينه سازي وضعيت موجود مرغداري ها و افزايش كيفي محصولات توليدي اين واحدها در استان همدان در اولويت است.

7521/576