به گزارش ایرنا از منابع خبری ، 'برایان كندی' از مختصصان علم ژنتیك و مدیركل موسسه دانشگاهی 'باك' ایالات متحده كه در مورد فرایند پیری در انسان فعالیت می كند (Buck Institute for Research on Aging) ، در كنفرانس بین المللی ژنتیك در شهر سوچی در كشور روسیه حضور یافت .
این كنفرانس توسط بنیاد 'علم برای افزایش عمر' سازماندهی شده و در آن شركت كنندگانی از دهها كشور دنیا، آخرین دستآوردهای خود را در مورد افزایش طول عمر و تاخیر پروسه پیری در انسان ارایه كردند.
كندی در این كنفرانس بین المللی گفت : تاكنون دستاوردهای خوبی در كشف مكانیزم فرایند پیری در انسان به دست آمده است. تا 30 سال پیش، دانشمندان حتی تصور نمی كردند كه چگونه می توان فرایند پیری را كنترل كرد.
وی افزود: دانشمندان از 20 سال تحقیقاتی را انجام دادند و موفق به كشف امكان تاخیر فرایند پیری در ساختار موجودات و ارگانیسم های ساده شدند. 10 سال پیش معلوم شد كه چه ژن هایی بر روی فرایند پیر شدن انسان ها تاثیر می گذارد و اكنون دارویی ساخته شده است كه بر روند پیری در موش ها تاثیر می گذارد.
كندی ادامه داد:تنها مشكلی كه اكنون دانشمندان با آن مواجه هستند این است كه چگونه می توان به آزمایشی دست یافت كه بتوان به كمك آنها، پروسه تاخیر پیری در انسان ها را هر چه سریعتر به مرحله عمل رساند.
علمی (1)**1354**1581
تهران- ایرنا - دانشمندان و متخصصان علم ژنتیك همزمان با برپایی كنفرانس بین المللی ژنتیك موضوع تاخیر در فرایند پیری انسان را بررسی كردند.