۲۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۵:۰۹
کد خبر: 81048243
T T
۰ نفر
فراگیری حرفه به شیوه استاد و شاگردی در صنعت  دستی كشور بی رونق شده است

اصفهان- ایرنا- معاون صنایع دستی اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: یاد دهی حرفه به شیوه استاد شاگردی در این حوزه باید رونق یابد.

احمد ادیب روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار كرد: هم اكنون روش های آموزشی ما به دو صورت آموزش های كوتاه مدت و آموزش های استاد، شاگردی است.

وی با بیان اینكه در آموزش های كوتاه مدت تكنیك كار به هنرجویان آموزش داده می شود، گفت: آنچه كه به یك اثر هنری روح و جان می بخشد در این آموزش ها بدست نمی آید.

ادیب اضافه كرد:‌ شاگردی كردن در كنار یك استاد علاوه بر انتقال تجربیات، منش و خلق و خوی هنرمندی را نیز به شاگرد منتقل می كند.

معاون صنایع دستی استان اصفهان گفت: رونق این سیستم به حفظ رشته های صنایع دستی در معرض فراموشی نیز كمك دو چندانی خواهد كرد.

وی تصریح كرد: تجربه نشان داده هنرجویان آموزش دیده در این شیوه به استاد كارانی قابل تبدیل شده اند.

ادیب با بیان اینكه برخی از رشته های صنایع دستی در طول زمان با ظهور فناوری های جدید به فراموشی سپرده شده است، گفت: به اقتضای زمان و نیازهای جامعه نیز تعدادی صنایع دستی جدید وارد بازار شده است.

وی تعیین كاربری های جدید برای برخی از رشته ها صنایع دستی و افزایش خرید این كالاها توسط مردم را از جمله راهكارهای بازگشت رونق به بازار صنایع دستی عنوان كرد.

ت/7135/ 607
۰ نفر