به گزارش خبرگزاری رسمی ایتالیا (انسا) به نقل از انجمن صنعتگران كوچك در شهر 'مستره' ، بحران اقتصادی در عرض 6 سال 134 هزار شركت صنعتگری و كسبه را در ایتالیا ناپدید كرد.
بر اساس این گزارش، در طول این مدت ، 64 هزار مغازه تجاری و 70 هزار شركت صنعتگری بر اثر بحران اقتصادی ناپدید شده و فعالیت خود را برای همیشه متوقف كردند.
به عقیده این انجمن، افزایش بیش از 21 درصدی قیمت انرژی برق و همچنین افزایش بیش از 23 درصدی قیمت سوخت و كاهش 10 درصدی اعطای وام های بانكی به همراه افزایش فشار مالیاتی كه به بیش از 44 درصد رسیده است ،از دلایل اصلی پایین كشبده شدن كركره این مغازه ها و فعالیت های صنعتی بوده است.
موسسه آماری 'یوریسپس' همچنین در گزارشی از اوضاع اقتصادی ایتالیا اعلام كرد كه یك سوم مردم ایتالیا (برابر با 30.8 درصد) براثر بحران و تاثیرات منفی آن بر اقتصاد و مصرف، مبتلا به 'سندرم هفته چهارم' شده اند و با درآمد خود توان رسیدن به آخرین هفته ماه را ندارند.
بر اساس اعلام این موسسه ؛ بسیاری از ایتالیایی ها برای مقابله با مشكل اقتصادی از پس اندازهای خود استفاده كرده كه البته گفتنی است كه در شرایط اقتصادی كنونی، 52 درصد از مردم توان پس انداز كردن را نیز ندارند.
یك چهارم مردم ایتالیا حتی برای مقابله با هزینه ها زیر بار قرض و وام های بانكی تا 10 هزار یورو رفته و همواره مقروض تر از قبل می شوند.
تداوم بحران اقتصادی سبب شده تا 88 درصد ایتالیایی ها به آینده بدبین باشند و عقیده دارند كه شرایط اقتصادی كشورشان بدتر نیز خواهد شد.
بحران اقتصادی در اتحادیه اروپا از سال 2008 تا 2012 میلادی تاثیر بسیار منفی بر مصرف، سرمایه گذاری ها، فرصت های شغلی و بیكاری، تورم و تراز های تجاری كشورهای عضو گذاشته است و در این میان ایتالیا و اسپانیا بیشترین زیان را متحمل شده اند.
بحران اقتصادی سبب كاهش 86 میلیارد یورو تولیدات ناخالص ملی در طی پنج سال و همچنین كاهش مصرف به ارزش 111 میلیارد یورو شد و بدین ترتیب ایتالیا در این دوران در مجموع متحمل 197 میلیارد یورو زیان شده است.
اروپام ** 2171 **1010
رم - ایرنا - انجمن صنعتگران كوچك در شهر 'مستره' ایتالیا در گزارشی اعلام كرد كه 134 هزار شركت كوچك در این كشور بر اثر بحران اقتصادی نابود شدند.