سرهنگ محمدباقر علايي روز پنجشنبه در همايش روحانيان اهل سنت و سران عشاير شهرستانهاي ماكو، شوط، پلدشت و چالدران افزود: اين پايگاه ها شامل پايگاههاي مقاومت ويژه و پايگاههاي شهيد كاوه بوده و فرماندهي همه آنها بر عهده عشاير منطقه است.
وي اظهار كرد: عشاير اين منطقه در تمامي عرصههاي مختلف انقلاب هميشه در صحنه بوده و در ايجاد امنيت در مناطق مرزي نقش آفريني كردهاند.
علايي افزود: اين پايگاه ها در گذشته توسط واحدهاي عملياتي سپاه اداره مي شد اما به همت روحانيت اهل تسنن و سران غيور عشاير هم اكنون اداره پايگاهها در دست خود عشاير است و توانستهاند بر تمام مشكلات منطقه فائق آيند.
فرمانده سپاه ماكو اظهار كرد: نيروهاي عشاير در مسائل امنيتي، اجتماعي و سياسي پا به پاي مسئولان حركت مي كنند و در جهت امنيت پايدار تلاشگر ظاهر شدهاند.
وي با اشاره به هم مرز بودن استان با سه كشور جمهوري آذربايجان، تركيه و ارمنستان گفت: دشمن پيوسته درصدد است از موقعيت مرزي منطقه اختلال در برنامههاي كشور ايجاد كند اما عشاير با درايت خود مانع اظهار وجود استكبار شده و نگذاشتهاند دشمنان در اين منطقه به اهداف شومشان برسند.
فرمانده سپاه ماكو اظهار كرد: خدمات و مجاهدت هاي عشاير منطقه از چشم مسئولان كشوري دور نيست و آنها نيز براي خدمت به عشاير غيور شبانه روزي تلاش ميكنند.
7125/581
اروميه - ايرنا - فرمانده سپاه ماكو گفت: 20 پايگاه مقاومت عشايري در اين شهرستان فعاليت مي كنند.