۲۵ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۳۰
کد خبر: 80953733
T T
۰ نفر
105 پژوهشگر برتر حقیقی و حقوقی دانشگاه تهران تقدیر شدند

تهران- ایرنا- 105 پژوهشگر ، طرح های پژوهشی كاربردی و برتر، پایان نامه های نمونه مقاطع دكترا و كارشناسی ارشد، مدیران پژوهشی، كتابخانه ، آزمایشگاه و مجله نمونه و شركت های فناور برتر وابسته به دانشگاه تهران در سومین روز از هفته پژوهش معرفی و تقدیر شدند.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، این مراسم كه روز دوشنبه با حضور فرهاد رهبر رییس دانشگاه تهران و دیگر مسوولان آموزشی این دانشگاه برگزار شد، 105 پژوهشگر و طرح برتر این دانشگاه در چهار عنوان برجسته، پیشكسوت، نمونه و جوان معرفی تقدیر شدند.

براساس این گزارش همچنین طرح های پژوهشی نمونه، طرح های كاربردی برجسته، طرح های كاربردی نمونه در كنار قطب های نمونه از دیگر مواردی بود كه در بیست و دومین جشنواره پژوهش دانشگاه تهران تقدیر شدند.

براساس این گزارش، در حوزه پژوهشگران، نوید مستوی، فرزانه شمیرانی، حسین خنیفر، حجت احمدی، الهه كولایی و باقرلاریجانی به عنوان پژوهشگر برجسته، علیرضا طلایی به عنوان پژوهشگر پیشكسوت معرفی شدند.

همچنین سعید رضا اله كرم، علی نعمتی، عبدالمجید لیاقت، كمال الدین نیكنامی، غلامرضا نیكبخت، سعید رضا عاملی به عنوان پژوهشگر نمونه و رحمن سوری و مقداد جورغلامی به عنوان پژوهشگران جوان نمونه انتخاب شدند.

***نظام پژوهش و فناوری در دانشگاه تهران مستقر شد

به گزارش خبرنگار ایرنا قاسم عموعابدینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در این مراسم از استقرار نظام پژوهش و فناوری در دانشگاه تهران خبر داد و گفت: دبیرخانه نظام عرضه و تقاضا در این دانشگاه ایجاد شده است كه وظیفه آن از یك طرف ارزیابی توانمندی ها و زیرساخت های دانشگاه و از سوی دیگر ارزیابی نیازهای نهادهای كشور در حوزه تحقیقات كاربردی است تا دانشگاه را به سمت رفع مشكلات كشور سوق دهد.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران با اعلام این خبر كه شبكه آزمایشگاه های تخصصی دانشگاه تهران شكل گرفته است گفت كه این شبكه به مراكز تحقیقاتی درخواست كننده ارایه خدمات می دهد.

عموعابدینی با بیان اینكه در بازبینی مجدد آیین نامه های مربوط به گرنت های پژوهشی استادان قراراست تا نیمی از این گرنت ها به حساب آن ها واریز شود تا شاهد رشد كیفی طرح ها باشیم.

وی افزود: این امر در راستای طرح جامع تحقیق استادان صورت گرفته است به طوری كه هر استاد دانشگاه باید مشخص كند تا در دوره سه تا پنج ساله آینده در چه حوزه ای از تحقیقات پژوهشی فعالیت خواهد كرد.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران همچنین گفت: در یك سال گذشته نظام نوآوری و شكوفایی در دانشگاه تهران شكل گرفته است و براساس آن 30 درصد از گرنت های پژوهشی به ایده های نوآورانه استادان دانشگاه تعلق گیرد.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینكه اكنون دانشگاه تهران در 27 طرح كلان فناوری كه از سوی شورای علوم، تحقیقات و فناوری وزارت علوم تصویب شده است مشاركت دارد، افزود: در طرح های كلان كشوربیش از 300 عضو هیات علمی این دانشگاه مشاركت می كنند و انتظار می رود با مشاركت هرچه بیشتر دانشگاه تهران در طرح های كلان تعداد استادان فعال در این زمینه ها به 600 نفر برسد.

علمی(3)**9190**1599
۰ نفر