دكتر 'حسن رضايي' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: پايهگذاري و تثبيت نظام آموزشي مهارت محور كشور، رسالت اصلي دانشگاه جامع علمي كاربردي است.
وي با بيان اينكه 70 درصد آموزش در سيستم آموزشي مراكز زيرمجموعه اين دانشگاه به صورت مهارتهاي علمي و 30 درصد آن به صورت نظري و تئوري است اظهار داشت: ارائه آموزش كاركنان شاغل در سازمان ها و ارگانهاي مختلف با هدف ارتقا سطح علمي آنان در الويت برنامه هاي اين دانشگاه است.
وي با بيان اينكه از 26 مركز اين دانشگاه يك مركز غير فعال، 18 مركز در زاهدان، سه مركز در زابل و چهار مركز در چابهار در حال فعاليت و ارائه علم و دانش به دانشجويان هستند گفت: تا پايان سالجاري دو مركز ديگر در استان راه اندازي خواهد شد.
رييس دانشگاه علمي كاربردي سيستان وبلوچستان تصريح كرد: هم اينك 14 هزار و 500 دانشجو در مقاطع كارداني و كارشناسي مراكز اين دانشگاه مشغول تحصيل هستند.
رضايي گفت: تمامي آيين نامه هاي اين دانشگاه بر مبناي مهارت آموزي برنامه ريزي شده كه كمك قابل توجهي به كارآفريني در استان كرده به طوري كه كار آفرين برتر كشور از اين دانشگاه بوده است.
وي با بيان اينكه دانشگاههاي علمي كاربردي سيستان و بلوچستان در 90 رشته دانشجو پذيرش مي كنند گفت: براي نخستين بار در استان در مقطع كارشناسي ارشد رشته لجستيك بنادر در چابهار راه اندازي شده است كه فعالان اين رشته در سازمانها و ادارات استان مي توانند در اين مقطع مشغول تحصيل شوند. ك/3
7312 / 653
زاهدان- ايرنا- رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي سيستان و بلوچستان گفت: 26 مركز اين دانشگاه در شهرهاي زاهدان، زابل و چابهار با افزون بر 14 هزار و 500 دانشجو فعال هستند.