۲۷ مهر ۱۳۹۲، ۸:۲۶
کد خبر: 80864751
T T
۰ نفر
حسین علیزاده: موسیقی استان كرمانشاه یك موسیقی اسطوره ای است

كرمانشاه - دبیر و سخنگوی شورای عالی خانه موسیقی ایران گفت: موسیقی این منطقه یك موسیقی اسطوره ای بوده كه ما را با اجدادمان یكی می كند و در واقع ما را به ریشه های خودمان وصل می كند.

به گزارش ایرنا، علیزاده در مراسم افتتاح اولین هنرستان موسیقی در كرمانشاه، اظهار كرد: استان كرمانشاه همواره برای من یك منبع معنویت بوده و هر بار كه به كرمانشاه آمده ام با توشه ای پر از معنویات از این استان رفته ام.

وی با ابراز خرسندی از حضورش در كرمانشاه گفت: من از ابتدای آموزش موسیقی یعنی از همان نوجوانی كه در چنین هنرستانی موسیقی را آموزش دیدم یك ملودی بات ریشه كرمانشاهی به من آموزش داده شد كه در ذهن من مانده و آن را بعدها به یك آهنگ تبدیل و در كانون پرورش فكری به كودكان و نوجوانان ارائه دادم.

دبیر و سخنگوی شورای عالی خانه موسیقی ایران افزود: من خیلی به كرمانشاه آمده و از معنویات این منطقه استفاده كرده و شیفته موسیقی این منطقه ام.

وی تصریح كرد: در واقع سر منشا بسیاری از ملودی فیلم هایی كه من ساخته ام با تاثیر از موسیقی و نواهای اصیل كرمانشاهی است كه واقعا الهام بخش است.

علیزاده ادامه داد: كرمانشاه یك شهر قهرمان است و تمام اسطوره های قهرمانی در كرمانشاه بوده و هستند.

دبیر و سخنگوی شورای عالی خانه موسیقی ایران با بیان اینكه ترویج و گسترش فرهنگ ارزشی نیازمند توجه است، گفت: بعضی موضوعات را نمی توان شوخی گرفت و وای به حال ما اگر شوخی بگیریم و در واقع كرمانشاه جایی نیست كه بتوان آن را شوخی گرفت و هر ذره ای از فرهنگ كرمانشاه كه به جای دیگر منتقل شود می تواند فرهنگ آن منطقه را ارتقا بخشد.

وی با اشاره به اینكه باید برای تقویت و ترویج این فرهنگ از ابتدا این اصل پایه ریزی شود، گفت: برای ترویج و گسترش این فرهنگ اصیل و اسطوره ای از ابتدا باید برنامه ریزی های صحیح بخصوص در این هنرستان صورت گیرد و ما باید در این هنرستان هنرمند تربیت كنیم چرا كه هنرمند تمام خصایل انسانی را در خود دنبال می كند.

علیزاده گفت: هم اكنون تهاجم كشورهای دیگر از طریق فروش اسلحه و ... نیست و ابزار فرهنگی وسیله ای برای این تهاجمات محسوب می شود و فرهنگ و مقوله فرهنگی را یك مبحث جهانی است كه در تقسیم بندی های سیاسی اعم از شرقی غربی به دور است.

علیزاده افزود: هم اكنون موسیقی ایرانی در تمام جهان شناخته شده است و ایرانیان در بسیاری از فستیوال های جهانی حضور داشته و موسیقی ایرانی روند رو به رشدی را طی می كند.

وی با اشاره به برگزاری كنسرت های شهرام ناظری و علی اكبر مرادی' تنبور نواز معروف كرمانشاهی' گفت: این دو نفر كه از مفاخر موسیقی ایران بوده بیش از 80 درصد اجراهای خود را در خارج از كشور برگزار كرده اند.

علیزاده ادامه داد: در واقع ما باید فرهنگ خودمان را ارتقا دهیم تا فرهنگ های واقعی را جذب و ببینیم كه چقدر توانسته ایم به جوانانمان در این زمینه كمك كنیم.

وی بار دیگر به پتانسیل های موسیقی در كرمانشاه اشاره كرد و گفت: باید دید كه جوانان كرمانشاهی تا چه حد از فرهنگ این منطقه مطلع و چقدر مقام های كرمانشاه را می شناسند.

علیزاده تصریح كرد: ساز تنبور كه منحصر كرمانشاه است یك ساز مقدس بوده كه تمام مقام شناسان جهان آن را با نام كرمانشاه می شناسند.

وی تاكید كرد: ما باید جوانان را با فرهنگ و هنر منطقه خود آشنا كرده چرا كه موسیقی این منطقه بسیار بسیار غنی بوده و اهل فن یا شناختی از آن نداشته و یا در مورد آن اطلاعی ندارند.

دبیر و سخنگوی شورای عالی خانه موسیقی ایران در پایان خواستار برنامه ریزی صحیح در آموزش مباحث فرهنگی و هنری به جوانان شد و گفت: وظیفه ما این است كه هنرمند تربیت كند و این هنرمندان باید هنرمندانی با هویت باشند.

در این مراسم رشته موسیقی واحد پسران هنرستان هنرهای زیبای كرمانشاه افتتاح شد.

567