به گزارش ایرنا، «سید جواد ساداتی نژاد» ضمن تاكید بر رویكرد وزارت علوم برای بهره گیری حداكثری از ظرفیتهای بالقوه خیّرین و واقفان، تحقق این مهم را مستلزم به وجود آوردن زمینه و بستر مناسب و مساعد برای حضور و بروز این ظرفیتهای عظیم دانست.
وی برنامه ریزی و اهتمام خیّرین برای راه اندازی جامعه خیّرین دانشگاه ساز كشور را یكی از مهمترین و موثرترین اقدامات جهت فراهم كردن بستر و زمینه لازم برای حضور و مشاركت خیّرین در حوزه آموزش عالی كشور عنوان كرد.
دبیر كمیته خیّرین وزارت علوم این اساسنامه را شالوده و زیربنای شكل گیری جامعه خیّرین دانشگاه ساز كشور دانست و نقش حمایتی وزارت علوم در تاسیس و راه اندازی این سازمان مردم نهاد با توجه به ماهیت آن را یادآور شد.
ساداتی نژاد تاكید كرد: تمامی مراحل از ایده تا اجرا به دست خود خیّرین صورت گرفته و كمیته خیّرین وزارت علوم با توجه به وظایف ذاتی خود موظف به ارائه خدمات به این تشكل مردمی است.
وی حضور و مشاركت مسئولان وزارت علوم در جلسات جامعه خیّرین دانشگاه ساز را از عوامل تقویت، تعامل و آشنایی بیشتر خیّرین با نیازهای آموزش عالی كشور و تسهیل در اجرایی شدن برنامه ریزی ها و تصمیم گیری های كلان این تشكل مردمی برشمرد.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، اهمیت نقش و جایگاه خیّرین و واقفین آموزش عالی در تمامی مراحل و مراتب برنامه ریزی و راه اندازی جامعه خیّرین دانشگاه ساز كشور را یادآور شد و نقش و حضور آنان را در تمامی مراحل تدوین این اساسنامه چشمگیر و تعیین كننده دانست.
وی با بیان اینكه خیّرین و واقفان، متولیان و گردانندگان اصلی جامعه خیّرین دانشگاه ساز كشور هستند بر لزوم تقویت همكاری و تعامل این نهاد مردم نهاد خیریه با كمیته خیّرین وزارت علوم به منظور تحقق اهداف آموزش عالی كشور تاكید كرد.
فراهنگ(1)**1055**1588
تهران - معاون حقوقي و امور مجلس و دبير كميته خيّرين وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از تدوين اساسنامه جامعه خيّرين دانشگاه ساز كشور خبر داد.