هيچ شبهه اي بر انتخابات وارد نيست/ دموكراتيك ترين انتخابات دنيا در ايران برگزار شد

تهران- رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به حضور حداكثري ملت ايران در پاي صندوق هاي راي و ايجاد حماسه سياسي مورد نظر رهبر معظم انقلاب گفت: اگر دشمنان جمهوري اسلامي ذره اي انصاف داشته باشند، بايد بپذيرند كه ايران ‌دموكراتيك ترين انتخابات دنيا را برگزار كرد و هيچ شبهه اي نمي توان به آن وارد كرد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله «اكبر هاشمی رفسنجانی» در ابتدای جلسه امروز این مجمع از حضور حماسی و پرشور آحاد مردم در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تجلیل و قدردانی كرد.

هاشمی رفسنجانی افزود: در مرحله اول باید از الطاف خداوند شكر و سپاسگزاری كنیم كه مردم ایران را، مردمی فهیم، هوشیار، موقعیت و زمان شناس قرار داد كه با رصد كردن شرایط كشور و وقوف كامل به مسایل روز ، با حضور خیره كننده و پرشور خود در پای صندوق های رای، حماسه سیاسی مورد نظر رهبری را به بهترین شكل ممكن تحقق بخشیدند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین از دست اندركاران انتخابات كه این حماسه ملی را در كمال آرامش و امنیت كامل و با توجه به تعدد نامزدها و همزمانی دو انتخابات برگزار كردند، قدردانی كرد.

هاشمی رفسنجانی گفت: مردم وفادار، فهیم و متدین جمهوری اسلامی ایران در روز 24 خرداد ماه به دنیا ثابت كردند كه به هیچوجه تحت تأثیر تبلیغات سوء داخلی و خارجی قرار نگرفتند و براساس درك و فهم بالا به تكلیف خود عمل كردند.

وی از همه نامزدهای حاضر با سلایق مختلف در عرصه انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهرها كه موجبات حضور حماسی مردم در پای صندوق های رای را فراهم كردند نیز قدردانی كرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ‌ابراز امیدواری كرد كه هر یك از نامزدهای ریاست جمهوری كه در مصدر كار قرار می گیرد، به شكرانه حضور پرشور و حماسی مردم خوب كشورمان، ‌تمامی مساعی، تلاش و توان خود را برای تحقق وعده های داده شده و حل مشكلات مردم بكار بندد و بتواند مشكلات داخلی و روابط خارجی را براساس مصالح و منافع كشور و خواست اكثریت قاطع مردم حل و فصل كند.

در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام كه اكثریت اعضا و روسای قوای مقننه و قضائیه حضور داشتند، موضوع لایحه تشكیلات و آیین دیوان عدالت اداری كه به دلیل مغایرت با اصول قانون اساسی مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفته بود، در دستور كار قرار گرفت و با حضور نمایندگانی از فقها و حقوقدانان شورای نگهبان، رییس دیوان عدالت اداری، رییس كمیسیون قضای حقوقی مجلس شورای اسلامی و معاون وزیر دادگستری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و رفع اختلاف شد.

سیام(1)**9103**1478
۰ نفر