۲۵ خرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۳۵
کد خبر: 80699953
T T
۰ نفر
بستر لازم براي ترويج فرهنگ قرآني در جامعه فراهم شود

سنندج - مشاور وزير و مديركل امور قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش با تاكيد بر تلاش براي ترويج فرهنگ قرآني گفت: رسالت همه ما ايجاد بستر لازم براي ترويج قرآن در جامعه و ميان دانش آموزان است.

به گزارش ایرنا، 'محمد بنیادی' روز شنبه در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش كردستان در سنندج،افزود: قرآن گنجینه ای است كه انسان را از ظلمات به سوی نور هدایت می كند.

وی از راه اندازی 10 هزار مدرسه قرآن در كشور خبر داد و گفت: در طول سه سال فعالیت مدارس قرآن، دانش آموزان 9 ترم را در این مدارس سپری كرده اند.

وی یكی دیگر از اقدامات وزارت آموزش و پرورش در راستای آموزش قرآن را راه اندازی مدارس تخصصی قرآن عنوان كرد و بر كیفی سازی فعالیت های مدارس قرآنی، نظارت و ارزیابی فعالیت آنها تاكید كرد.

بنیادی، هدف از برگزاری این نشست را ارتقای وضعیت موجود و حاكم كردن گفتمان پیگیری فعالیت های قرآنی ازستاد تا مدرسه عنوان كرد و از اعضای شورای معاونان خواست گزارش اقدامات استانی را در اجرای طرح ها و برنامه های قرآنی ارایه دهند.

مدیركل آموزش و پرورش كردستان نیز در این نشست راه اندازی مدارس قرآن در سطح كشور را برگ زرینی در تاریخ آموزش و پرورش عنوان كرد و از فعالیت 176 مدرسه قرآنی با حضور بیش از 18 هزار دانش آموز این استان خبر داد.

'سالار عرفانی نسب'، راه اندازی 31 مدرسه تخصصی قرآن در استان، اجرای طرح نور، نهضت حفظ قرآن كریم با شركت بیش از 61 هزار دانش آموز و سه هزار و 787 نفر فرهنگی، و جذب 98 نفر مربی قرآن برای فعالیت در مدارس قرآن را از دیگر اقدامات در این استان برشمرد.

وی برگزاری مسابقات قرآن و معارف اسلامی دانش آموزان با شركت بیش از 111 هزار نفر در مجموع مسابقات را از دیگر فعالیت ها عنوان كرد و گفت: از این تعداد دانش آموز شركت كننده، هزار و 300 نفر به مرحله استانی راه یافتند.

عرفانی نسب، برگزاری نماز جماعت در مدارس، حضور 410 نفر از روحانیان استان برای اقامه نماز جماعت در مدارس، و اجرای طرح نمازخانه های پاكیزه، و مفروش كردن نمازخانه های مدارس به فرش محراب را از اقدامات امور قرآن و نماز آموزش و پرورش كردستان عنوان كرد.ك/2

7348/533/ 640
۰ نفر