2300 تن مرغ بدون آنتي بيوتيك در استان اصفهان توليد شد

اصفهان- مديركل دامپزشكي اصفهان گفت:‌ دو هزار و 300 تن مرغ بدون آنتي بيوتيك در سالجاري در اين استان توليد و عرضه شد.

روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان اصفهان روز دوشنبه به نقل از 'سید اكبر حسینی' افزود: این میزان مرغ در 27 واحد مرغداری این استان تولید شده بود.

وی ابراز امیدواری كرد كه در سال 92 نیز علاوه بر افزایش تولید این محصول، تعداد واحدهای مرغداری تولید كننده مرغ بدون آنتی بیوتیك نیز در استان اصفهان افزایش یابد.

حسینی با بیان اینكه مصرف آنتی بیوتیك های مجاز در پرورش مرغ گوشتی در زمان بروز بیماری امری متداول است، اضافه كرد: در صورت رعایت دوره پرهیز دارویی قبل از كشتار از سوی مرغدار، این مواد به طور كامل بی ضرر است.

وی با بیان اینكه مرغ های پرورش یافته بدون آنتی بیوتیك مشكل بیماری احتمالی ندارند، تصریح كرد: هزینه تولید این مرغ تا حدودی بیشتر از روش های معمول است و عرضه آنها در برخی مراكز با استقبال مصرف كنندگان روبرو می شود.

مدیركل دامپزشكی اصفهان گفت:‌ این استان در تولید مرغ بدون آنتی بیوتیك در كشور پیشتاز است.

د/7140//1011

سرخط اخبار استان‌ها