به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی،دكتر'حسین اصفهانی' افزود: سرطان خون در كودكان نسبت به بزرگسالان احتمال بهبودی بیشتری دارد به گونهای كه اگر زود تشخیص داده شود بیش از 70 درصد آنها بهبودی كامل مییابند و بعد از درمان نیازی به شیمی درمانی ندارند در حالی كه سرطان خون در بزرگسالان به شدت كشنده بوده و تنها هدف در درمان این نوع سرطان، افزایش طول عمر مبتلایان است.
وی با بیان این كه علائم اولیه سرطان خون در كودكان به صورت تب، تورم، قرمزی و بزرگ شدن غدد لنفاوی بروز می كند، گفت: متاسفانه در بسیاری از موارد به این علائم توجه نمیشود و خانوادهها به راحتی از این علایم عبور میكنند.
این فوق تخصص آنكولوژیست كودكان اضافه كرد كه مرحله بعدی سرطان در كودكان به صورت یك سرماخوردگی ساده و رنگ پریدگی بروز میكند كه خانوادهها نباید نسبت به این علائم بیتفاوت باشند.
دكتر اصفهانی تأكید كرد: گرفتن یك آزمایش ساده و شمردن تعداد گلبولهای خون به تشخیص سرطان خون در كودكان كمك میكند.
وی اذعان كرد: در صورتی كه عوامل سرطانزا تشخیص داده شود و از قرار گرفتن در معرض آنها جلوگیری شود به راحتی می توان از ابتلا به بیماری سرطان جلوگیری كرد.
این فوق تخصص آنكولوژیست كودكان با اشاره به مضرات استفاده از مواد نگهدارنده در مواد غذایی، اظهار داشت: استفاده از مواد طبیعی یكی از راههای پیشگیری از سرطان است در حالی كه بسیاری از مادران به كودكان خود خوراكی هایی می دهند كه دارای مواد نگهدارنده هستند.
وی افزود:شرایط منطقهای نیز بر افزایش ابتلا به سرطان بسیار تاثیرگذار بوده به گونهای كه اگر در یك منطقه میزان تابش خورشید زیاد باشد بر افزایش ابتلا به سرطان بسیار تأثیرگذار است همچنین در منطقه ای كه فلزات سنگین وجود دارد خطر ابتلا به سرطان افزایش می یابد.
دكتر اصفهانی تأكید كرد: سرطان خون برای هر فردی ممكن است اتفاق بیافتد اما افرادی كه بیماریهای عفونی و ژنتیكی دارند بیشتر مستعد ابتلا به سرطان هستند.
اجتمام(1)**9105**
تهران- يك فوق تخصص آنكولوژيست كودكان گفت: سرطان خون و مغز در كودكان شايع ترين نوع سرطان بوده كه در صورت تشخيص به موقع احتمال بهبودي فرد افزايش مييابد.