۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۹:۰۱
کد خبر: 80515775
T T
۰ نفر
شهرستان دزفول براي اجراي شبكه ملي سلامت آماده است

دزفول- رييس دانشكده علوم پزشكي دزفول گفت: زمينه لازم براي اجراي شبكه ملي سلامت (شمس) در اين شهرستان مهياست.

به گزارش ایرنا ، 'عبدالرحیم صائمی' روز شنبه در نشست معرفی شبكه ملی سلامت در محل معاونت غذا و داروی دزفول افزود: با اجرای شبكه ملی سلامت ، امكان تبادل اطلاعات بین مراكز بهداشتی و درمانی ، داروخانه ها ، بیمارستان ها و خانه های بهداشت فراهم می شود.

وی گفت: با اجرایی شدن این طرح مراكز بهداشتی و درمانی تا خانه های بهداشت روستایی از مزایای آن بهره مند می شوند.

رییس دانشكده علوم پزشكی دزفول افزود: در شبكه ملی سلامت ، سامانه دارویی فعال شده و دستیابی به داروهای مورد نیاز تسهیل می شود.

وی اظهار داشت: تاكنون 48 نقطه شهری در دزفول به این شبكه متصل شده و در صورت تامین امكانات لازم 168 نقطه روستایی نیز در شهرستان دزفول به این شبكه متصل خواهد شد.

صائمی با اشاره به اینكه شبكه ملی سلامت در كیفیت خدمات رسانی اورژانس نیز تاثیر بسزایی دارد افزود: آمارهای بهداشت و درمان هر منطقه از طریق شبكه ملی سلامت در اختیار مدیران ارشد قرار گرفته و آنان را در تصمیم گیری یاری می كند.

وی همچنین از عدم گسترش دانشكده علوم پزشكی دزفول و تبدیل نشدن آن به دانشگاه به عنوان تهدیدی برای سلامت این شهرستان نام برد و گفت:به رغم قول مساعد وزیر سابق بهداشت و درمان برای توسعه دانشكده علوم پزشكی دزفول ، تغییرات صورت گرفته در وزارت بهداشت و درمان باعث توقف توسعه در این وزارتخانه شد.

رییس دانشكده علوم پزشكی دزفول افزود: این دانشكده با وجود تحریم ، به جایگاه خوبی در زمینه بهداشت و درمان دست یافته و لازم است در مدت باقی مانده از عمر دولت ، بستر لازم برای توسعه بهداشت و درمان شهرستان فراهم شود.

وی به احداث مركز تخصصی پیشگیری و تشخیص بیماری های سینه (ماموگرافی) با اعتبار پنج میلیارد و 500 میلیون ریال اشاره كرد و تصریح كرد: این مركز در آینده نزدیك به بهره برداری رسیده و با تعرفه دولتی به بیماران خدمات درمانی ارائه می كند.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست تبدیل دانشكده علوم پزشكی دزفول به دانشگاه را از اولویت های كاری خود عنوان كرد.

عباس پاپی زاده با بیان اینكه 75 درصد از وسعت شهرستان دزفول را روستاها و مناطق محروم شامل می شود گفت: باید به مناطق محروم و صعب العبور با وجود سختی كار توجه بیشتری شود.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی افزود: شهرك خیبر از توابع دزفول بیش از چهار هزار نفر جمعیت دارد ولی از كمترین امكانات بی بهره است.

وی در خصوص خدمات رسانی به مناطق صعب العبور شهرستان گفت: اورژانس هوایی می تواند تا حدی پاسخگوی نیاز این مناطق باشد و در این خصوص باید اقدامات لازم صورت گیرد.

پاپی زاده مشكلات پیرامون احداث بیمارستان تامین اجتماعی در دزفول را یادآور شد و افزود: زمین این بیمارستان تهیه و با قیمتی مناسب در اختیار تامین اجتماعی قرار گرفت.

وی به مسوولان بهداشت و درمان شهرستان دزفول پشنهاد كرد تا فیلم مستندی از مناطق صعب العبور و محروم شهرستان تهیه و به بنیاد بركت ارائه دهند تا از این طریق ، اعتبار لازم برای رسیدگی به مناطق محروم شهرستان تامین شود.

رییس مركز بهداشت دزفول نیز به ارائه عملكرد این مركز پرداخت و گفت: در دو سال اخیر چهار مركز بهداشت در شهرستان دزفول بازسازی و محلی برای احداث خانه بهداشت گاومیش آباد اختصاص یافت تا به كمك خیرین احداث شود.

' بیتا چاییده ' آمار ایدز در شهرستان را رو به رشد عنوان كرد و گفت: لازم است تا برنامه ریزی های لازم و اقدامات پیش گیرانه ای در این خصوص انجام شود.

وی به مشكلات خدمات رسانی به نقاط دور دست شهرستان اشاره كرد و افزود: منطقه شهیون دزفول بیشترین وسعت و پراكندگی جمعیت را داراست كه برای خدمات رسانی به ساكنان این منطقه محروم و صعب العبور به خودرو ویژه مناطق كوهستانی نیاز است.

رییس مركز بهداشت دزفول گفت: با وجود مشكلات فراوان ، خدمات بهداشتی و درمانی در دورترین مناطق به مردم و بیماران ارائه می شود به طوریكه هیچ مادر و كودكی از مراقبت های بهداشتی محروم نمی باشند.7279/648