به گزارش روز شنبه 'خبرگزاری رویترز' از سازمان ملل، جعفری در نامه ای به شورای امنیت، خواستار برداشتن شدن تحریم های ایالات متحده آمریكا و اتحادیه اروپا از كشورش كه مستقیما بر مردم سوریه فشار وارد می آورد، شد.
جعفری در نامه ای كه در 18 ژانویه نوشت و روز گذشته منتشر شد، اعلام كرده است: تحریم ها مستقیما در بحرانی شدن اوضاع انسانی سوریه، نقض حقوق بشر سوری ها و محرومیت آنها از خدمات اساسی مانند سوخت، غذا و دارو نقش داشته است.
براساس این گزارش، هفته گذشته حدود 60 كشور، شورای امنیت را تشویق به ارجاع پرونده سوریه به دادگاه جنایات جنگی (لاهه) كردند.
روسیه هم پیمان قوی بشار اسد عضو دائمی شورای امنیت كه دارای حق وتو در این شورای است مخالفت خود با این درخواست اعلام و آن را بی موقع و بی اثر دانست.
جعفری می افزاید: دولت سوریه نگرانی خود درباره بحران انسانی در این كشور و نقض حقوق بشر را كه توسط گروه های تروریستی مسلح انجام می گیرد به اطلاع جامعه بین المللی رسانده است.
وی ادامه می دهد: دولت سوریه از درخواست این كشورها و اصرار آنها به ادامه روش غلط و خطرناك و همچنین مخالفت آنها با به رسمیت شناختن وظایف دولت سوریه در حمایت از مردم این كشور در برابر تروریست های خارجی تحمیل شده بر آن، اظهار تاسف كرد.
مترجمام** 1453**1337
سفير سوريه در سازمان ملل:
ارجاع پرونده سوريه به دادگاه لاهه بحران اين كشور را پيچيده تر مي كند
۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۵۸
کد خبر:
80515270
تهران- 'بشار جعفري' سفير سوريه در سازمان ملل اعلام كرد: درخواست 60 كشور براي ارجاع پرونده سوريه به دادگاه جنايات جنگي(لاهه) بحران را پيچيده تر و در مسير جست وجوي راه حل پايان دادن به بحران، مانع ايجاد مي كند.