۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۲۳
کد خبر: 80515150
T T
۰ نفر
سينماهاي صنوف سينما، تهيه ‌كنندگان و سازمان‌هاي مختلف فيلم فجر معرفي شدند

تهران - اسامي سينماهاي ويژه صنوف سينما، تهيه‌كنندگان و سازمان‌ها و ارگان‌هاي مختلف سي و يكمين جشنواره بين المللي فيلم فجر اعلام شد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، در جریان برگزاری سی و یكمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، سینمای 'صحرا' به صنوف مختلف سینما، سینما 'آفریقا' به تهیه‌كنندگان سینما و سینما 'بهمن یك'، 'دو' و سینما 'قلهك' به سازمان‌ها و ارگان‌ها اختصاص می‌یابد.

همچنین مركز همایش‌های برج میلاد نیز همانند سال گذشته ویژه اهالی رسانه و سینماگران، فیلم‌های جشنواره را به نمایش می‌گذارد.

سینماهای 'راگا'، 'ملت'، 'تماشا'، 'فرهنگ'، 'تماشا'، 'شكوفه'، 'فلسطین'، 'جوان'، 'آفریقا'، صحرا، 'ایوان شمس' و 'آزادی' نیز فیلم‌های سی و یكمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را برای علاقه‌مندان سینما و عموم مردم نمایش می‌دهد.

استان فارس با سینماهای 'ایران'، 'سعدی'، 'حافظ'، استان خراسان رضوی با 3 سالن هویزه 1 و 2 و 3، استان قم با سینما ونوس 1و 2 ، استان همدان با سینما 'قدس' و 'مجتمع شهید آوینی'، استان كرمان برای اولین بار در رفسنجان با سینما گلستان 1 و 2، استان كردستان با 2 سالن پردیس 'بهمن'، استان قزوین با سینما 'مهتاب'، استان كرمانشاه سینما 'آزادی'، استان اصفهان با سینما 'ساحل'، 'سپاهان' و 'خانواد'ه و استان گیلان با سینما 'سپیده رود'، رشت1 و 2 دیگر میزبانان جشنواره فیلم فجر هستند.



** كاتالوگ جشنواره 31 فجر آماده انتشار می شود

كاتالوگ سی و یكمین جشنواره بین المللی فیلم فجر به سردبیری مسعود نجفی آخرین مراحل آماده سازی را طی می كند.

نجفی با اشاره به بهره گیری از طراحی سه بعدی در كاتالوگ این دوره جشنواره فیلم فجر خاطر نشان كرد: برای معرفی داوران هر بخش و همچنین سرفصل ها اسامی به صورت سه بعدی تایپوگرافی شده است.

سردبیر كاتالوگ 31 فجر ادامه داد: به روال گذشته دستنویس كارگردان های بخش اصلی جشنواره را خواهیم داشت و تعدادی از سینماگران هم درباره جشنواره فیلم فجر و جایگاه آن اظهار نظر كرده اند كه در ابتدای كتاب خواهد آمد.

وی خاطر نشان كرد: یكی از ویژگی های این كتاب بخش بزرگداشت ها است كه طراحی متفاوتی صورت گرفته و عكس های ویژه ای از افرادی كه در این دوره بزرگداشتشان برگزار می شود را حسن هندی گرفته است.



** فیلم فجر از نگاه های سیاسی دوری كند

رضا داوودنژاد معتقد است: در برگزاری جشنواره فیلم فجر رد سیاسی و جناحی نباید وجود داشته باشد تا فیلم ها، با ارزش كیفیت هنری شان دیده و معرفی شوند.

بازیگر فیلم' كلاس هنرپیشگی' برگزاری همزمان جشنواره در تهران و سایر استان ها را كاری مثبت ارزیابی كرد و افزود:هم میهنان ما در شهرستان ها نباید فكر كنند چیزی از علاقمندان پایتخت كمتر دارند و به علایقشان اهمیت داده نمی شود.



** سهم جشنواره فجر در رشد سینمای ایران بسیار بالا است

جواد مزدآبادی كارگردان سینما و تلویزیون از جشنواره فجر به عنوان یك جشنواره بالنده یاد كرد كه توانسته است در رشد و شكوفایی سینمای ایران موثرباشد.

وی ادامه داد: جشنواره فیلم فجر برآیند فعالیت یك ساله معاونت سینمایی است؛ به طوری كه می‌تواند خط مشی تیم معاونت سینمایی در حمایت از فیلم‌های ساخته شده را نمایان سازد.

وی افزود: جایگاه جشنواره فیلم فجر برای اهالی سینما از جایگاه ویژه ای برخوردار است وجایزه این جشنواره نیز برای هر فیلمسازی اعتبار ممتازی محسوب می‌شود كه می‌تواند در پیشرفت آینده كاری او تاثیرگذار باشد.



** پیشنهاداتی در باب جلسات پرسش و پاسخ جشنواره فیلم فجر

سعید قطبی‌زاده منتقد سینما گفت: نشست‌های بعد از نمایش فیلم، جای نقد جدی آثار نیست، چون نه فیلم‌ساز حوصله شنیدن نقدهای جدی را دارد و نه منتقد دل و دماغ مواجهه شفاهی را دارند؛ بنابراین بهتر است به جای 'نشست‌های نقد و بررسی آثار' نشست‌های پرسش و پاسخ را برای فیلم های حاضر در این رویداد برگزار كنیم.

وی پیشنهاد كرد: برای بهبود این جلسات، بهتر است بحث جدی مطرح نشود! و مدیر جلسه كسی باشد كه بتواند واقعاً مدیریت كند. نباید فراموش كنیم كه جذابیت جلسه برای مخاطبان در گرو رد و بدل شدن حرف های مستند و تخصصی است و برای تحقق این كارتخصصی باید تلاش و همت بیشتری به كار گرفته شود.

سی و یكمین جشنواره بین المللی فیلم فجر 12 تا 22 بهمن در تهران و استان های كشور برگزار می شود.

فراهنگ(2)**9266**1588