به گزارش ایرنا، حجت الاسلام 'احمد لطفیان سرگزی' روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش نیكشهر افزود:
جامعه پویا و با نشاط زمانی می تواند به قله های افتخار و سربلندی برسد كه آموزش قوی داشته باشد.
وی بیان كرد: توجه بیش از پیش به بخش آموزش و پرورش زمینه پیشرفت و توسعه این شهرستان را فراهم می كند و آینده درخشانی را نوید خواهد داد.
امام جمعه اهل سنت نیكشهر نیز گفت: بسیاری از جرمها و گرفتاریها و ناهنجاریهای اجتماعی از بیسوادی است.
مولوی 'عبدالله وحیدیفر' افزود: اگر كسی سواد و علم داشته باشد دست به قتل و جرم و جنایت نخواهد زد و كمتر به كار خلاف كشانده می شود.
وی خواستار توجه بیشتر دولت به مدارس شهرستان نیكشهر شد و گفت: همه جا از هوشمندسازی مدارس صحبت می شود ولی در شهرستان نیكشهر دانش آموزان از فضای نامناسب رنج می برند و دانش آموزان دختر و پسر با وانت جابجا می شوند.
فرماندار نیكشهر نیز در نشست شورای آموزش و پرورش گفت: اقدامات خوبی در زمینه مدرسه سازی انجام شده ولی كافی نیست و نیاز ساخت مدرسه و توجه به فضاهای آموزشی ضروری است.
'صاحب گل صالحی' افزود: متاسفانه هنوز تعداد زیادی از مدارس این شهرستان فاقد انشعاب آب، برق و تلفن هستند و بیش از 90 درصد مدارس روستایی حصاركشی نشدند و سند مالكیت تعدادی از مدارس نیز صادر نشده است.
وی ادامه داد: وضعیت فضاهای آموزشی نامناسب و در بعضی از روستاها دانش آموزان از وسایل كمك آموزشی محروم هستند.
فرماندار نیكشهر با بیان این هیچ خیری در این شهرستان فعال نیست و مردم همكاری زیادی در زمینه مدرسه سازی ندارند، بر مشاركت بیشتر خیران مدرسه ساز تاكید كرد و افزود: بیش از 40 مدرسه كپری در این شهرستان وجود دارد و برای آنان از هلال احمر درخواست چادر كرده ایم تا از سرما نجات پیدا كنند.
وی گفت: اگر خیران كمك كنند بسیاری از كارهای جزیی مانند تعمیر میز و نیمكت و خرید وسایل كمك آموزشی و تهیه لوازم التحریر و كیف و كفش و پوشاك دانش آموزان بی بضاعت را می توان تهیه و تامین كرد.
صالحی همچنین از شوراهای اسلامی روستاها خواست نسبت به حفظ و نگهداری مدرسه روستا بیشتر تلاش كنند تا اهداف آموزش و پرورش محقق شود.
شماری از روسای شوراهای اسلامی روستاهای بخش مركزی نیكشهر نیز در این نشست خواستار حذف مدارس كپری و چادری شدند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان نیكشهر نیز گفت: در بعضی از روستاها شورا و دهیاران مشاركت خوبی دارند و پس از گذشت چندین سال مدرسه و شیشه آنها سالم هستند ولی در بعضی از روستاها مدارس نه شیشه دارند و نه در و پنجره و حتی دیوار و ساختمان آن تخریب شده اند.
یونس اربابی افزود: در بخش مركزی نیكشهر 150 ساختمان آموزشی و 14 هزار دانش آموز در مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان تحصیل می كنند و بیش از یك هزار معلم كار تدریس را انجام می دهند.
وی مشاركت خیران در این شهرستان را در حد صفر دانست و گفت: هیچ كس حاضر نیست به مدارس كمك كند و حتی همفكری برای بهتر شدن تحصیل فرزندان خود ندارند. ك/2
7306 / 653
امام جمعه نيكشهر:
تنها راه پيشرفت منطقه توجه به آموزش و پرورش است
۳۰ دی ۱۳۹۱، ۱۹:۴۱
کد خبر:
80506079
نيكشهر، زاهدان- امام جمعه شهرستان نيكشهر گفت: تنها راه پيشرفت و توسعه جامعه بويژه اين شهرستان توجه به آموزش و پرورش و تقويت مراكز آموزشي و علمي است.