به گزارش خبرنگار ایرنا، 'علیرضا افشار' شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری استان كردستان در سنندج افزود: اجرای این طرح موجب ارتقای سطح فرهنگ جامعه و كاهش آسیب های اجتماعی، و در نهایت رشد و شكوفایی همه جانبه كشور را به دنبال دارد.
وی توسعه فرهنگی و اجتماعی كشور را زیرساختی مهم و تاثیرگذار در شكوفایی سایر زمینه ها اعلام كرد و گفت: با اجرای طرح تحول اجتماعی و انسجام بخشیدن و هدفمند كردن برنامه های فرهنگی و اجتماعی، موانع و مشكلات اجتماعی از بین می رود.
وی مدیریت بودجه های فرهنگی در استان ها و هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی را بسیار ضروری خواند.
به گفته افشار، مطالعات مربوط به طرح تحول اجتماعی از سال 87 آغاز شده و بیش از 250 كارشناس و صاحبنظر در تدوین آن مشاركت داشته، و برای بومی سازی آن در استان ها نیز نیاز به همراهی و همفكری بیشتر مسوولان است.
وی اظهار كرد: این طرح به گونهای دنبال می شود كه با تغییر مدیریتها و دولتها، خللی در اجرای آن ایجاد نمی شود و مسوولان در یك حركت مستمر و بلند مدت اجرای این طرح را دنبال خواهند كرد.
افشار گفت: از دیدگاه رییس جمهوری، طرح تحول اجتماعی مهمتر از طرح تحول اقتصادی است به گونه ای كه وی طرح تحول اقتصادی را مقدمهای برای تحول اجتماعی می داند.
افشار افزود: 186 برنامه ملی در قالب طرح تحول اجتماعی پیرامون آسیبهای مختلف این حوزه پیش بینی شده است.
وی گفت: این برنامهها در هفت محور پیشگیری از اعتیاد به موادمخدر، روانگردانها، مشروب الكلی و دخانیات، تشكیل، تحكیم و تعالی خانواده و كاهش طلاق، ارتقای نشاط و سلامت اجتماعی، ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی، ارتقای وحدت، همبستگی و هویت ملی ایرانی اسلامی، صیانت از حقوق شهروندی، ارتقای فرهنگ دینی، اخلاق اسلامی و ترویج روزی حلال دستهبندی شده است.
وی دیربازده بودن فعالیتهای اجتماعی را از مشكلات این حوزه ذكر كرد و گفت: این عامل موجب میشود كه پیگیری لازم برای اجرای مداوم برنامههای اجتماعی وجود نداشته باشد و این در حالی است كه در جامعه برای برخورد با آسیب های اجتماعی،از رویكرد انتظامی و قضایی كه زود بازده اما غیر پایدار بوده استفاده می شود.
قائم مقام وزیر كشور برتلاش برای تقویت فرهنگ عمومی، ارتقای میزان مشاركت مردمی و اطلاع رسانی كامل و جامع برای اجرای این طرح در جامعه تاكید كرد.
استاندار كردستان نیز در این جلسه گفت: این استان با داشتن شاخص های فرهنگی، شرایط لازم را برای عملیاتی كردن برنامه ملی كاهش آسیب ها و ارتقای سرمایه اجتماعی با عنوان ' طرح تحول اجتماعی' دارد.
'علیرضا شهبازی افزود: هزینه كردن برای فرهنگ سازی ارزش های ملی و دینی، بهترین سرمایه گذاری برای رشد استان است.
نماینده ولی فقیه در استان كردستان نیز گفت: كاربرد و تدوین معیارها و شاخص های دینی در سبك زندگی جامعه، رمز موفقیت همه جانبه كشور است.
حجت الاسلام 'سید محمد حسینی شاهرودی' با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خراسان شمالی افزود: توجه به سبك زندگی دینی و اسلامی و داشتن تدبیر زندگی، شرایط موفقیت جامعه را میسر می كند. ك/2
7354/533 / 640
قائم مقام وزيركشور:اجراي طرح تحول اجتماعي پيشرفت كشور راسرعت مي بخشد
۲۷ مهر ۱۳۹۱، ۸:۳۲
کد خبر:
80375883
سنندج - قائم مقام وزير كشور در امور اجتماعي و فرهنگي گفت: اجراي طرح تحول اجتماعي، شرايط پيشرفت همه جانبه كشور را سرعت مي بخشد.