'هادی شریفان' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همه امكانات برای استقبال از مسافران نوروزی به ویژه زائران امام رضا(ع) كه از شهرستان تربت حیدریه تردد می كنند فراهم شده است .
وی گفت: با آغاز سفرهای نوروزی تاكنون این تعداد از مزار بی بی حسنییه،مزار قطب الدین حیدر ،مسجد جامع و شبستان آن، رباط لاری، حمام حاجی رییس، آرامگاه شیخ ابوالقاسم گوركانی، مزار احمدالرضا (ع) برادر امام رضا (ع) و مجموعه بناهای شیخ حیدر در كدكن وموزه مردم شناسی تربت حیدریه بازدید كردند.
شریفان اظهار داشت : همه دست اندركاران سعی و تلاش خود را برای ایجاد خاطرات خوب و به یاد ماندنی در اذهان مسافرانی كه به تربت حیدریه سفر می كنند را فراهم كرده اند.
2691/659
تربت حيدريه- دبير ستاد تسهيلات نوروزي تربت حيدريه گفت: با آغاز سفرهاي نوروزي بيش از پنج هزار زائر امام رضا(ع) و مسافران نوروزي به اين شهرستان سفركردند.
سرخط اخبار استانها
-
ورود ۵ میلیون نفر به چتر حمایتی بیمه نشانه عزم دولت در محرومیت زدایی است
ارومیه - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه…
-
۲۰ هزار گردشگر از جشنواره «دشت شقایق های کالپوش» میامی استقبال کردند
شاهرود- ایرنا - سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری…
-
هوای قصرشیرین در وضعیت بحرانی قرار گرفت
کرمانشاه- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ایستگاه…
-
رسیدگی به اختلافات تجار ایرانی و عمانی با ایجاد مرکز داوری مشترک تسهیل شود
اهواز - ایرنا - نایب رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان گفت: ایجاد…