'قربان عباسی' امروز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مسافرین و گردشگران نوروزی در هر نقطه از استان كه حضور داشته باشند می توانند با تماس با شماره های 2261800 الی2261803 انتقادات، پیشنهادات و پیام های خود را با دبیر خانه ستاد در میان گذاشته و همكاران دبیرخانه نیز آماده پاسخگویی هستند.
وی ادامه داد: از جمله اقدامات ابتكاری امسال حضور نمایندگان تام الاختیار كمیته های دوازده گانه ستاد در دبیر خانه ستاد دایمی تسهیلات سفر است كه این موضوع روند خدمات رسانی به مسافرین و گردشگران ورودی به استان را تسهیل می كند.
شایان ذكر است كمیته های دوازده گانه ستاد تسهیلات دایمی سفر استان شامل، كمیته اسكان و پذیراریی، كمیته امداد و نجات، كمیته خدمات مسافرتی، كمیته بهداشت و درمان، كمیته حقوقی، كمیته فرهنگی و اجتماعی، كمیته ارتباطات و اطلاع رسانی، كمیته پشتیبانی، كمیته برنامه ریزی، كمیته نظارت و ارزیابی،كمیته گردشگری مرزی و كمیته انتظامی و راهور می باشد.
7467/579
گرگان - مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان گفت: 50 دستگاه اجرايي به همراه 20 هزار نيرو در استان در ايام عيد آماده خدمات رساني به مسافرين نوروزي هستند.
سرخط اخبار استانها
-
وزیر علوم از احداث پارک نوین علم و فناوری درقم حمایت کرد
قم-ایرنا- وزیر علوم،تحقیقات و فناوری با اشاره به نگاه مثبت و حمایتگرایانه…
-
آمار حوادث در ایران به نسبت جمعیت چهار برابر است
بوشهر- ایرنا- معاون حقوقی و امور مجلس جمعیت هلال احمر گفت: جمعیت ایران…
-
نقص فنی علت اولیه سقوط جنگنده آموزشی در شرق اصفهان است
اصفهان- ایرنا - مسوول روابط عمومی ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی در…
-
پیکر شهید «صیاد خدایی» در گلزار بهشت زهرا (س) آرام گرفت
شهرری - ایرنا - پیکر مطهر شهید مدافع حرم حسن صیاد خدایی امروز/سه شنبه/…