دمای هوا در استان سمنان با كاهش بیش از 13 درجه در 24 ساعت اخیر كه همراه با باد شدید بود مسافران عبوری از این استان را غافلگیر و مجبور به استفاده از لباسهای گرم و اسكان در این استان كرد.
دیشب و بامداد دوشنبه نقاط مختلف استان سمنان شاهد وزش شدید باد بود بطوریكه هواشناسی استان سمنان سرعت آن را در دامغان بیش از 82 كیلومتر در ساعت و در سمنان بیش از 46 كیلومتر در ساعت اعلام كرد.
سردی هوا و وزش باد همچنین بر روند خریدهای نوروزی مردم این استان تاثیر گذاشت به طوریكه دیشب بیشتر مراكز فروش، بازار و خیابانهای سمنان خلوت و مردم از سرمای شدید به خانه ها پناه برده بودند.
هواشناسی استان سمنان اعلام كرد: وضعیت جوی این استان در روز سه شنبه آْفتابی تا كمی ابری همراه با وزش باد است.
راههای استان سمنان به لحاظ واقع شدن در مسیر مشهد مقدس در دو روز اخیر شاهد ترافیكی نیمه سنگین و روان بود.ك/3
599
سمنان - وزش باد و سرماي شديد مسافران نوروزي را در استان سمنان غافلگير كرد.
سرخط اخبار استانها
-
هجوم گرد و غبار به خوزستان از اواسط وقت امروز دوشنبه
اهواز - ایرنا - مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: گرد و غبار و وزش باد…
-
قاتل شهید رنجبر برای دومین بار به قصاص محکوم شد
شیراز-ایرنا-رئیس کل دادگستری استان فارس گفت:قاتل شهید رنجبر که برای…
-
فیلم- ریزش یک ساختمان در آبادان
اهواز ایرنا- ساختمان ۱۰ طبقه متروپل آبادان ظهر دوشنبه به علت نامعلوم…
-
رضایی: دولت به دنبال تحول اساسی در اقتصاد کشور است
اهواز- ایرنا- معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: دولت به دنبال تحول اساسی…