'فضل الله تكلو' شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برنامه های نوروزی بنیاد شهید و امور ایثار گران استان مركزی در 12 شهرستان برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، زنده نگه داشتن خاطره شهیدان و تجلیل از مقام این عزیزان در نظر گرفته شده است.
وی بیان كرد: قرائت زیارت روح بخش عاشورا و دعای فرج، نثار گل به قبور شهدا، بازدید از خانواده های شاهد، ایثارگر و جانبازان قطع نخاع، توزیع بسته فرهنگی متناسب با ایام نوروز از برنامه های در نظر گرفته در لحظه تحویل سال است.
معاونت پژوهش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مركزی اضافه كرد: برنامه های مورد نظر با حضور خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، مسوولان استانی، ائمه محترم جمعه و جماعات، فرمانداران، بخشداران و یادگاران دوران دفاع مقدس برگزار می شود.
م-ر/507
اراك- معاونت پژوهش بنياد شهيد و امور ايثارگران استان مركزي گفت: 35 گلزار شهدا در اين استان آماده انجام برنامه هاي نوروزي در لحظه تحويل سال شد.
سرخط اخبار استانها
-
۱۷ مرداد فرصتی برای یادآوری تلاشهای صادقانه خبرنگاران است
بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی روز خبرنگار را گرامی و اظهار…
-
مقدمات سرمایهگذاری ۲۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در آذربایجان غربی فراهم شد
ارومیه - ایرنا - مدیرعامل شرکت برق آذربایجانغربی گفت: مکان یابی برای…
-
رعایت پروتکلهای کرونایی در گناباد و بجستان به کمتر از ۲۰ درصد کاهش یافت
گناباد-ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد…
-
درخت خونبار زرآباد الموت، سوگوار عاشورای حسینی
قزوین – ایرنا – اهالی زرآباد الموت معتقدند درخت کهنسال صحن بقعه متبرکه…