عبدالحسین بهنام زاده روز شنبه درهمایش بسیج آبیاری تحت فشار در تبریز ابراز امیدواری كرد با اختصاص اعتبار این طرح، طی سال آتی این تعهد اجرایی شود.
وی با اشاره به صرفه جویی حاصله از اجرای آبیاری تحت فشار در كشور، گفت: به رغم خشكسالی های چند سال اخیر تولیدات محصولات كشاورزی در سال زراعی جاری به بیش از 100 میلیون تن رسیده است.
اكبر فتحی، رییس سازمان نظام مهندسی كشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی نیز در این همایش با بیان اینكه حدود 300 كارشناس این سازمان در 45 روز با مزایای این طرح آشنا شده اند، گفت: به ازای هر هكتار اجرای آبیاری تحت فشار 42 میلیون ریال هزینه می شود كه 35 میلیون ریال آن از محل اعتبارات دولتی بصورت یارانه دار به بهره برداران و متقاضیان طرح پرداخت می شود و هفت میلیون ریال هم كه سهم متقاضی است توسط بانك كشاورزی با كارمزد چهار درصد پرداخت خواهد شد.
سرهنگ صفر قایمی، رییس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان شرقی هم با اشاره به روحیه اخلاص و فداكاری بسیجیان در طول دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: امروز، اخلاص بسیجیان در صحنه های مختلف از جمله كشاورزی متجلی می شود.
طبق تبصره 2 ماده 196 قانون برنامه پنجم به دستگاه های اجرایی اجازه داده شده متناسب با میزان آمادگی سازمان بسیج سازندگی، اجرای بخشی از فعالیت های آموزشی ، بهداشتی ، فرهنگی ، غنی سازی اوقات فراغت و پروژه های عمرانی خود از قبیل احداث و تعمیر كانالهای عمومی، جاده های بین مزارع، آبیاری تحت فشار، آبخیزداری، بیابان زدایی، جنگل كاری را به آن سازمان واگذار تا با استفاده از نیروهای داوطلب بسیجی و مردمی و جوانان و متخصصان به نحو سازمان یافته آن را اجرا كنند.
' همایش استانی بسیج آبیاری تحت فشار' با هدف تحرك بخشی به توسعه روش های آبیاری تحت فشار و ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت نیروهای مستعد ، توانمند و علاقه مند به پیشرفت كشاورزی استان برگزار شد.
در این همایش تفاهم نامه همكاری چهارجانبه بین سازمان جهادكشاورزی ، سازمان نظام مهندسی كشاورزی ومنابع طبیعی ، صندوق حمایت از توسعه بخش كشاورزی و سازمان بسیج سازندگی امضا و از فرمانداران و مدیران شهرستانهای پیشرو در امر توسعه آبیاری تحت فشار تجلیل شد.
7232/587
تبريز- مديركل دفتر توسعه سامانه هاي نوين آبياري وزارت جهاد كشاورزي از برنامه ريزي براي اجراي سيستم هاي آبياري تحت فشار در 250 هزار هكتار از اراضي باغي و زراعي كشور طي سال آينده خبرداد.
سرخط اخبار استانها
-
آیین سنتی هفت منبر- بیرجند
بیرجند- ایرنا- آیین سنتی هفت منبر از جمله مراسم ایام محرم است که عصر…
-
بانکها ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای مصوبات سفرهای استانی اختصاص میدهند
شهرکرد- ایرنا- معاون اجرایی رییسجمهور گفت: بانکها مکلف شدند تا در…
-
خسارت سیلاب به عشایر کوهرنگ چهارمحال و بختیاری +فیلم
شهرکرد- ایرنا-بارش باران تابستانی و جاری شدن سیلاب در عصر و شب یکشنبه…
-
روحانی اهل سنت: امام حسین (ع) مردی بهشتی و محبوب پیامبر (ص) بود
کرمانشاه - ایرنا - امام جمعه اهل سنت شهر کرمانشاه با اشاره به احادیث…