۲۷ اسفند ۱۳۹۰،‏ ۱۳:۱۳
کد خبر: 80043788
T T
۰ نفر

تهران – پژوهشگران دانشگاه هاروارد بر اين باورند كه مصرف منظم برنج سفيد خطر ابتلا به ديابت نوع 2 را افزايش مي‌دهد.

به گزارش 'هلث' با مصرف هر 160 گرم برنج سفید خطر ابتلا به دیابت نوع 2 یازده درصد افزایش می یابد.

شاخص قند خون این ماده غذایی بسیار بالاست و در بدن به محض هضم تبدیل به قند می‌شود.

در مقایسه با برنج قهوه‌ای، برنج سفید از فیبر، ویتامین و منیزیم پایین‌تری برخوردار است. سطح پایین ماده مغذی برنج سفید امكان پیشرفت بیماری‌های مختلف را افزایش می‌دهد.

مصرف غلات حاوی سبوس و مواد غذایی فیبردار به جای برنج سفید توصیه شده است.

پزشكان به افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌كنند كه از مصرف برنج سفید و چربی اجتناب كنند و با انجام تمرینات منظم ورزشی این بیماری را تحت كنترل قرار دهند.

علمی **س .ع .كاشانی **1544