' نادر ثناگو'روز شنبه در گفت وگو با خبرنگارایرنا افزود: بالاترین ركورد در این بخش مربوط به سال 88 با اجرای 83 كیلومترلوله گذاری بود.
وی اظهار داشت: 90 كیلومتر از این شبكهگذاریها در شهرهای كرج، مهرشهر و رجاییشهر و در طرح مسكن مهر ماهدشت و اشتهارد بوده و 41 كیلومتر نیز در شهرهای قدیم و جدید هشتگرد اجرا شده است.
وی ، ركوردشكنی در توسعه شبكه فاضلاب حاصل پیگیری مستمر جذب اعتبارات، تعامل مناسب با شهرداریها در خصوص اخذ مجوزهای حفاری، تلاش دستگاه نظارت و به كارگیری پیمانگاران ذیصلاح بود.
وی خاطرنشان كرد: اكنون میزان لولهگذاری در بخش فاضلاب در استان البرز به 480كیلومتر رسیده كه در مقایسه با 760 كیلومتر برنامه پیشبینی شده معادل64 درصد پیشرفت فیزیكی داشته است.
وی افزود: برای این میزان لوله گذاری در سال جاری بالغ بر 135 میلیارد ریال هزینه شده است.ك/3
7411/ 692
كرج-مجري طرح فاضلاب شهري شركت آب و فاضلاب البرز گفت: امسال با 131 كيلومتر لوله گذاري ، ركورد اجراي شبكه فاضلاب در اين استان شكسته شد.
سرخط اخبار استانها
-
نفوذ سیلاب علت کدورت آب چشمه کوهرنگ /مشکل آلودگی میکروبی و شیمیایی وجود ندارد
شهرکرد- ایرنا- عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه…
-
فرماندار مشهد: هفت هزار میلیارد تومان طرح در حاشیه این کلانشهر اجرا می شود
مشهد-ایرنا- فرماندار مشهد گفت: امسال ۲۰۱ طرح عمرانی و خدماتی با حدود…
-
روایت آزاده گلستانی از ۱۰۰ ماه اسارت در اردوگاههای عراق؛ نمادی از آزادگی و مقاومت
گرگان - ایرنا - رنج ۱۰۰ ماه و ۲۲ روز اسارت، گوشهای از مقاومت رزمنده…
-
کشف سه ظرف سفالی هزاره اول قبل از میلاد در روستای انذر طارم
زنجان - ایرنا - فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی زنجان گفت: سه ظروف…