'حمیدرضا داوری' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در هفته دهم این رقابت ها 12 دیدار در رده نونهالان و 3 بازی در بخش نوجوانان به انجام رسید.
وی ادامه داد: در مهمترین دیدارهای رده نونهالان شهید زارع پور بیدستان همشهری خود تیم شهید كریمی را 16 بر 6 با شكست رو برو كرد، شیتوریو هایاشی قزوین در یك دیدار نزدیك 12 بر 11 شوتوكان ایران را از پیش رو برداشت و امیدهای فردا 13 بر 7 وانكان د را شكست داد.
دبیر هیات كاراته استان قزوین خاطر نشان كرد: در رده نوجوانان نیز امیدهای فردا 15 بر 7 از وانكان الف گذشت، قائم بیدستان الف 23 بر صفر وانكان ب گذشت و در دیگر دیدار این رقابت قایم بیدستان ب مقابل وانكان الف 12 بر 11 به پیروزی دست پیدا كرد.
داوری اظهار كرد: با پایان هفته دهم این مسابقات در بخش نونهالان تیم شهید زارع پور بیدستان با انجام 9 بازی و كسب 24 امتیاز صدرنشین است، شیهد سلیمی بیدستان با 9 بازی و 21 امتیاز در رده دوم قرار دارد و شیتوریو هایاشی قزوین نیز با هشت بازی و 18 امتیاز در مكان سوم می باشد.
وی اضافه كرد: در بخش نونهالان نیز قایم بیدستان الف با 8 بازی و 24 امتیاز در مكان اول ایستاده است، وانكان قزوین با 10 بازی و 24 امتیاز در رده دوم قرار دارد و امیدهای فردا قزوین با 5 بازی و 9 امتیاز در جای سوم ایستاده است.
دبیر هیات كاراته استان قزوین یادآور شد: رقابت های لیگ كاراته نونهالان و نوجوانان قزوین با حضور 52 تیم از شهرستان های مختلف استان پی گیری می شود.
داوری در پایان با بیان این كه ادامه مسابقات لیگ كاراته نونهالان و نوجوانان استان قزوین پس از پایان تعطیلات نوروزی برگزار می شود،خاطر نشان كرد: برگزاری این لیگ در رشد و تقویت رده های سنی پایه و نوجوانان كاراته استان بسیار مفید واقع شده است.
7392/616
دبير هيات كاراته استان قزوين گفت: تيم هاي بيدستاني شهيد زارع پور و قائم با پيروزي مقابل حريفان خود در هفته دهم ليگ كاراته نونهالان و جوانان باشگاه هاي استان به صدرنشيني در اين مسابقات ادامه دادند.
سرخط اخبار استانها
-
وزیر اقتصاد: رفع محرومیت اصل اساسی سند تحول اقتصادی دولت است
کرمان - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه روش رفع…
-
نوری: گام اول وزارت آموزش و پرورش حذف مدارس کانکسی است/فعالیت حضوری مدارس در مهرماه
کرمان - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش گام اول این وزارتخانه را حذف مدارس…
-
مرز خسروی هفته آینده به روی زوار اربعین بازگشایی میشود
قصرشیرین- ایرنا- سرپرست فرمانداری قصرشیرین گفت: هفته آینده با بازگشایی…
-
چگونگی آغاز سال تحصیلی برای پایه ابتدایی منوط به تصمیم ستاد ملی کرونا است
رشت _ ایرنا_ معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش درباره چگونگی…