'جلال محمدی'، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بارش برف و كولاك شدید، كه از بامداد شنبه در مهاباد آغاز شده ایجاد اختلال در محورهای مهاباد - سردشت و مهاباد - بوكان را به دنبال داشت.
وی اظهار داشت: وزش باد و كولاك همچنین موجب كاهش شدید دید در این محورها به ویژه در گردنه های 'زمزیران' و 'قره بلاغ' شده و كار برف روبی را در این مناطق با مشكل مواجه كرده است.
محمدی، ارتفاع برف در گردنه زمزیران در محور مهاباد - سردشت را 40سانتی متر و در گردنه قره بلاغ در محور مهاباد - بوكان را 30 سانتی متر اعلام كرد.
وی افزود: در زمان حاضر پنج دستگاه برف روب در محور مهاباد - سردشت و چهار دستگاه دیگر نیز در محور مهاباد - بوكان در حال فعالیت هستند تا از مسدود شدن این محورها جلوگیری كنند.
محمدی خاطرنشان كرد: در صورت تداوم برف و كولاك و پس از تایید و تشخیص پلیس راه ممكن است این محورها مسدود اعلام شود.
بارش برف و كولاك شدید در مهاباد كه از بامداد امروز در این منطقه آغاز شده همچنان ادامه دارد.
584/645/ 1645
مهاباد - رييس اداره راه و ترابري مهاباد گفت: تردد در گردنه هاي برف گير اين شهرستان به دليل كولاك شديد بدون استفاده از زنجيرچرخ امكان پذير نيست.