۱۵ اسفند ۱۳۹۰، ۱۳:۴۹
کد خبر: 80024356
T T
۰ نفر

تهران - رييس دانشگاه جامع علمي كاربردي از راه اندازي نخستين دوره هاي مهندسي فناور خبره و كارشناسي فناور خبره كه هم تراز دوره هاي دكتري ديگر دانشگاه ها است، در اين دانشگاه از سال آينده(1391) خبر داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، 'عبدالرسول پورعباس' روز دوشنبه در مراسم افتتاح سامانه جامع آموزشی دانشگاه جامع علمی‌كاربردی(سجاد) گفت: مصوبات لازم برای راه اندازی نخستین دوره خبرگی دانشگاه علمی كاربردی دریافت شده و مراحل تدوین آیین نامه اجرایی و تهیه محتوای آموزشی این دوره ها در حال انجام است.

وی به آغاز ثبت نام نخستین دوره های مهندسی فناور ارشد علمی كاربردی از فردا(سه شنبه) اشاره كرد و گفت: این دوره ها هم تراز دوره های كارشناسی ارشد دیگر دانشگاه ها است كه ثبت نام متقاضیان از طریق پایگاه اینترنتی سازمان سنجش تا 23 اسفند ماه صورت می گیرد.

به گفته پورعباس، پذیرش دانشجو در نخستین دوره مهندسی فناور ارشد علمی كاربردی در 13 رشته و به تعداد 160 نفر برای مراكز علمی كاربردی هشت استان كشور انجام می شود.

وی تاكید كرد: با تغییرات اعمال شده در نظام آموزش مهارتی كشور از مهر سال 91، دانشجویان علمی كاربردی موظف هستند 40 درصد واحدهای درسی خود را به صورت آموزش نظری و 60 درصد را در قالب دوره های مهارتی بگذرانند و هر دانشجو پس از گذراندن واحدهای كاربینی(مشاهده محیط كار)، كارورزی، ورود به محیط دانش پایه و انجام پروژه تحصیلی در محیط كار و متناسب با نیازهای این محیط فارغ التحصیل خواهد شد.

رییس دانشگاه جامع علمی ‌كاربردی درباره ویژگی های سامانه جامع آموزشی این دانشگاه نیز گفت: با راه اندازی این سامانه الكترونیكی، تمام امور مربوط به ثبت نام، انتخاب رشته، فارغ التحصیلی، جذب اعضای هیات علمی و برنامه های درسی دانشگاه جامع علمی كاربردی به صورت یكپارچه و منسجم، هدایت، كنترل، نظارت و انجام می شود.

وی ادامه داد: اكنون 888 مركز‌ آموزشی علمی‌كاربردی به سامانه 'سجاد' متصل شده و قابلیت دسترسی و بهره برداری از امكانات آن را دارند.

به گفته وی سامانه 'سجاد' در فازهای بعدی با نظام صلاحیت حرفه ای كشور نیز مرتبط خواهد شد و باید بتواند سابقه آموزشی كاركنان مجموعه های مختلف در دوران 30 سال خدمت آنها را در حوزه های مختلف رصد كند.

پورعباس نظارت بر عملكرد آموزشی مراكز علمی كاربردی را از دیگر كاركردهای سامانه 'سجاد' عنوان كرد و گفت: در یكی دو سال اخیر، 80 مركز علمی كاربردی كه نتوانستند خود را با استانداردهای مهارتی این دانشگاه هماهنگ كنند، تعطیل شده و ظرفیت پذیرش دانشجوی آنها به صفر رسیده است.

وی با بیان آنكه در یكی دو سال گذشته تعدادی مركز جدید علمی كاربردی نیز در نقاط مختلف كشور راه اندازی شده، تكیه بر آموزش های مهارتی و منطبق با نیازهای محیط كار و پرهیز از ارائه آموزش های نظری و آكادمیك صرف را از سیاست های اصلی دانشگاه جامع علمی‌ كاربردی برشمرد.

پورعباس یادآور شد: براساس مصوبات هیات دولت و شورای عالی اداری، از این پس وزارتخانه ها و دستگاه های مختلف كشور نمی توانند بطور مستقیم وارد امور آموزشی شوند و باید از طریق مراكز علمی كاربردی خود برای برگزاری دوره های آموزشی اقدام كنند.

وی افزود: اكنون بیش از هشت دستگاه كشور، موسسات علمی‌ كاربردی خود را ایجاد كرده‌اند و این موسسات به عنوان واسطه‌هایی بین دستگاه‌ها و دانشگاه‌ها عمل می كنند.

كاربران می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی www.edu.uast.ac.ir وارد سامانه جامع آموزشی دانشگاه علمی كاربردی شده و از خدمات آن استفاده كنند.

فراهنگ ** 1055 ** 1071
۰ نفر