فرماندار ساوجبلاغ خواستار نظارت بر بهداشت موادغذایی دراین شهرستان شد # ساوجبلاغ ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 20/04/83 داخلی.بهداشتی.نظارت. فرماندار ساوجبلاغ، خواستار نظارت هر چه بیشتر کارشناسان بهداشتی بر فعالیت مراکز عرضه کننده مواد غذایی در این شهرستان شد. "سیدبیوک موسوی" در دومین جلسه کارگروه بهداشت و درمان این شهرستان افزود: با توجه به فصل گرما، مسوولان خدمات رسان در امور بهداشتی و درمانی باید برنامه ریزی مدون و مستمر برای نظارت بر فعالیت این مراکز داشته باشند. وی خاطرنشان کرد: نظارت مداوم بر فعالیت واحدهای تولیدی مواد غذایی در این شهرستان نقش بسزایی در حفظ سلامت مصرف کنندگان این مواد دارد. موسوی گفت: برگزاری دوره های آموزشی - بهداشتی برای خانواده ها و ارتقای آگاهی آنان درمورد مواد غذایی، سلامت عمومی جامعه را به دنبال خواهد داشت.
فرماندار ساوجبلاغ اضافه کرد: با توجه به کمبود خدمات بهداشتی در برخی مناطق روستایی پرجمعیت، نظارت مسوولان بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی در این مناطق از اهمیت ویژه ای برخوردار است. 2819/692/684م ا/07