۲۹ اسفند ۱۳۸۴،‏ ۰:۰۱
کد خبر: 7810486
T T
۰ نفر
جشنواره غذاهای سنتی در اروندکنار گشایش یافت # آبادان ، اروندکنار ، خبرگزاری حمهوری اسلامی 29/12/84 داخلی.اجتماعی.جشنواره غذا. جشنواره بهاری غذاهای سنتی روز دوشنبه در اروندکنار گشایش یافت . رییس ستاد استقبال از میهمانان نوروزی اروندکنار به ایرنا گفت: این چشنواره به منظور آشنایی میهمانان نوروزی با آداب و سنن اهالی منطقه به مدت 15 روز دایر خواهد بود. " شهاب صدیقی " افزود: این جشنواره دارای پنج غرفه پخت غذاهای محلی، صنایع دستی، پخت نان محلی ، عرضه محصولات دریایی و میوه و خرماست. وی گفت: در این جشنواره انواع غذاهای محلی مانند" قلیه ماهی ، ته چین ماهی ، کباب ماهی آموزش و و به میهمانان عرضه می شود. صدیقی افزود: در یکی از غرفه های این جشنواره نوعی غذای طبخ شده با ماهی فصلی "صبور " به میهمانان آموزش و عرضه می شود. این نوع غذا به صورت تنوری طبخ می شود که ابتدا شکم ماهی را با سبزیهای معطر، سیر و تمبر هندی پر کرده و سپس درون تنور قرار می دهند. رییس ستاد استقبال از میهمانان نوروزی اروندکنار افزود: 10 هزار بروشور با مشخصات جغرافیایی منطقه همراه با مکانهای اسکان نوروزی چاپ ودر اختیار کاروانهای راهیان نور و میهمانان نوروزی قرار می گیرد. بخش اروندکنار در 50 کیلومتری جنوب آبادان و روبه روی شهر فاو عراق قرار دارد. (2658/587)