۳۱ مرداد ۱۳۸۴، ۰:۰۱
کد خبر: 7738686
T T
۰ نفر
اتحادیه مرغداران تهران: دامپزشکی نظارت بیشتری بر عرضه مرغ داشته باشد # تهران بزرک ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 31/05/84 داخلی.اقتصادی.مرغ.وبا. با شیوع وبا در کشور، مسوولان با هشدارهای مکرر و ارائه راهکارهای بهداشتی، سعی در کنترل و از بین بردن این بیماری دارند. در این میان، عرضه نامناسب مرغ گرم در تهران، یکی از راه های انتقال وبا به شمار می رود که البته توجه چندانی در این روزها به این موضوع نمی شود. هم اکنون مرغ در تهران به صورت فله ای عرضه می شود که توسط فروشندگان و به مدت زیاد در درون ظرف های چند لیتری آب نگهداری شده و سپس در سبدهای پر از "یخ" ـ که آن هم یخ های غیربهداشتی است - گذاشته می شود. این شیوه با توجه به سرایت وبا ازطریق "آب آلوده"، تهدیدات بسیاری را متوجه سلامت شهروندان می کند که البته به گفته رییس اتحادیه مرغداران استان تهران، تاکنون موردی از ابتلا به بیماری وبا به علت مصرف مرغ گزارش نشده است. محمد یوسفی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا مرکز استان تهران گفت: مرغ پس از کشتار در کشتارگاه، زیر نظر اداره دامپزشکی برای عرضه در شهر توسط خودروهای مخصوص حمل می شود که باید نظارت بیشتری ازسوی این اداره بر حمل، تخلیه و عرضه مرغ برای پیشگیری از وبا صورت گیرد. وی اظهار داشت: عمده مغازه های شهر، موارد بهداشتی در عرضه مرغ را رعایت می کنند و نگرانی ما بیشتر در عرضه مرغ در میادین میوه و تره بار است. رییس اتحادیه مرغداران استان تهران، با تاکید براینکه نباید ازیخ برای نگهداری مرغ استفاده شود، گفت: مرغ پس از تحویل به مغازه، باید در یخچال نگهداری شود تا از آلودگی های احتمالی مصون بماند. به گفته یوسفی، اتحادیه مرغداران تمام تلاش خود را خواهد کرد تا هنگام کشتار مرغ، شرایط بهداشتی رعایت شود اما پس از آن تمام دستگاه ها تا رسیدن مرغ به دست مصرف کننده باید همکاری لازم را برای بهداشتی بودن این محصول داشته باشند. وی با بیان اینکه فرهنک کنونی مصرف مرغ در کشور، استفاده از مرغ فله ای است، خاطرنشان کرد: باید این فرهنک تغییر داده شوده و استفاده از مرغهای بسته بندی شده مورد توجه قرار گیرد. رییس اتحادیه مرغداران استان تهران نرخ هر کیلوگرم مرغ زنده در شهر تهران را 9 هزار و 800 ریال و مرغ گرم را 14 هزار و 500 تا 16 هزار ریال عنوان کرد. تهرام/ت/2807/684
۰ نفر