۲۹ مرداد ۱۳۸۵، ۰:۰۱
کد خبر: 7631313
T T
۰ نفر
سالانه بیش از دو میلیون راس دام در کشتارگاه های تهران کشتار می شود # تهران بزرک ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 29/05/85 داخلی.اجتماعی.دامپزشکی. مدیر آموزش و روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: سالانه دو میلیون و 235 هزار و 933 راس گوسفند و بز و 338 هزار و 666 راس گاو و گاومیش در سطح کشتارگاه های استان تهران کشتار می شود. دکتر"داوود امان الهی" روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تمام مراحل از بازرسی قبل از کشتار تا قطعه بندی و ارسال به بازار مصرف زیرنظر مستقیم کارشناسان دامپزشکی مستقر در کشتارگاه ها صورت می گیرد. وی اظهار داشت: وجود بیش از 400 نوع بیماری قابل انتقال از دام به انسان و امکان انتقال بسیاری از آن ها از طریق مصرف فرآورده های خام دامی آلوده، اهمیت و حساسیت بازرسی بهداشتی گوشت را آشکار می کند. امان الهی افزود: بر این اساس، برپایی دوره های آموزشی بازرسی بهداشتی گوشت و تجهیز کارشناسان این رشته به علم روز نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قابل انتقال به انسان از طریق فرآورده های خام دامی و ارتقای سطح بهداشت و سلامت عمومی جامعه دارد. مدیرآموزش و روابط عمومی دامپزشکی استان تهران با اشاره به برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در دامپزشکی استان تهران، گفت: دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت از امروز (یکشنبه ) به مدت چهار روز در اداره کل دامپزشکی استان برگزار می شود. وی هدف از برگزاری این دوره آموزشی راارتقای سطح دانش و مهارت بازرسان بهداشتی گوشت در کشتارگاه های دام عنوان کرد و افزود: در این دوره آموزشی مباحث نظری همچون کلیات اصول بازرسی گوشت، اصول و روش های بازرسی قبل و پس از کشتار آموزش داده می شود. امان الهی گفت: اصول قضاوت در بازرسی قبل و پس از کشتار دام، آشنایی با عوارض عمومی و اختصاصی بازرسی بهداشتی گوشت، نحوه برخورد باموارد ضبطی در کشتارگاه و نحوه ثبت آمار بازرسی بهداشتی و گزارش دهی و اطلاع رسانی آن نیز از دیگر مباحثی است که در این دوره آموزشی ارائه می شود. وی یادآور شد: همچنین در این دوره آموزشی انجام بازرسی بهداشتی و قضاوت، عملیات نمونه برداری و آزمایش های تکمیلی در کشتارگاه و نحوه ضبط بهداشتی امحاء و اندام ها و لاشه های ضبطی در کشتارگاه در کارگاه های آموزشی این دوره توسط مدرسان آموزش داده می شود. تهرام/ت/2335/687/1547
۰ نفر